Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Genmab A/S


Selskabsmeddelelse

  • Genmab A/S afholder generalforsamling den 17. marts 2016

København, Danmark, 23. februar 2016 – Genmab A/S (Nasdaq Copenhagen: GEN) afholder ordinær generalforsamling torsdag den 17. marts 2016 kl. 14.00 i Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4, 1577 København V.

Dagsorden:

1. Bestyrelsens beretning om Selskabets virksomhed i det forløbne år.

2. Fremlæggelse af revideret årsrapport for 2015 til godkendelse og meddelelse af decharge til bestyrelse og direktion.

3. Beslutning om anvendelse af overskud i henhold til den godkendte årsrapport.

4. Valg af medlemmer til bestyrelsen. 

5. Valg af revisor.

6. Forslag fra bestyrelsen:

(a) Ændring af de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelsen og direktionen.

(b) Bemyndigelse til bestyrelsen til at lade Selskabet tilbagekøbe egne aktier.

(c) Godkendelse af bestyrelsens vederlag for 2016.

(d) Ændring af § 6 i Selskabets vedtægter, således at Selskabets aktier ændres fra at være ihændehaveraktier til at være navneaktier. 

(e) Ændring af § 8 i Selskabets vedtægter, således at henvisningen til at indkaldelse til Selskabets generalforsamlinger skal ske via Erhvervsstyrelsens it-system slettes. 

(f) Ændring af § 4A i Selskabets vedtægter om bemyndigelse til udstedelse af aktier. 

(g) Ændring af § 5 i Selskabets vedtægter om bemyndigelse til udstedelse af warrants (tegningsoptioner). 

(h) Ændring af § 5A i Selskabets vedtægter om bemyndigelse til optagelse af lån mod obligationer eller andre gældsbreve.

(i) Ændring af § 15 i Selskabets vedtægter om Selskabets tegningsregel. 

7. Bemyndigelse af generalforsamlingens dirigent.

8. Eventuelt.

Fuldstændige forslag

Ad. dagsordenens pkt. 1:

Bestyrelsen indstiller, at beretningen tages til efterretning.


Ad. dagsordenens pkt. 2:

Det foreslås, at årsrapporten godkendes, og at der meddeles decharge til bestyrelse og direktion.


Ad. dagsordenens pkt. 3:

Det foreslås, at overskuddet for regnskabsåret 2015 på DKK 838 mio. overføres til næste år ved indregning i overført resultat.


Ad. dagsordenens pkt. 4:

I henhold til vedtægternes § 12 vælges medlemmer til Selskabets bestyrelse for perioder på ét år. Valgperioden for Mats Pettersson, Anders Gersel Pedersen, Pernille Erenbjerg, Burton G. Malkiel og Paolo Paoletti udløber ved afholdelsen af denne generalforsamling. Bestyrelsen foreslår genvalg af Mats Pettersson, Anders Gersel Pedersen, Pernille Erenbjerg, Burton G. Malkiel og Paolo Paoletti for en etårig periode. 

Genmab koncernens medarbejdere vil den 11. marts 2016 vælge tre medarbejderrepræsentanter til Selskabets bestyrelse i overensstemmelse med vedtægernes § 12 og selskabslovens regler herom.   

Om Mats Pettersson, B.Sc.

Svensk, 70, mand

Bestyrelsesformand (uafhængig, generalforsamlingsvalgt). Formand for Nominerings- og Corporate Governance-komitéen og medlem af Revisionskomitéen og Vederlagskomitéen.

Valgt første gang i 2013, nuværende valgperiode udløber i 2016.

Særlige kompetencer

Stor erfaring fra internationale forskningsbaserede biotek- og medicinalvirksomheder. Grundlægger og CEO i SOBI AB. Ansvarlig for en række vidtgående forretningsudviklingsaftaler og medlem af forskellige direktionsudvalg hos Pharmacia.

Nuværende bestyrelsesposter

Formand: Moberg Pharma AB.

 

Om Anders Gersel Pedersen, M.D., ph.d.

Dansk, 64, mand

Næstformand (ikke-uafhængig, generalforsamlingsvalgt). Formand for Vederlagskomitéen og medlem af Nominerings- og Corporate Governance-komitéen.

Valgt første gang i 2003, nuværende valgperiode udløber i 2016.

Særlige kompetencer

Erfaring med virksomhedsledelse inden for den farmaceutiske industri, herunder ekspertise inden for klinisk forskning, udvikling, regulatoriske forhold og product life cycle-management.

Nuværende stilling, herunder ledelsesposter

Executive Vice President, Research & Development hos H. Lundbeck A/S.

Nuværende bestyrelsesposter

Medlem: ALK-Abelló A/S.

Næstformand: Bavarian Nordic A/S.

 

Om Pernille Erenbjerg

Dansk, 48, Kvinde

Bestyrelsesmedlem (uafhængig, generalforsamlingsvalgt). Medlem af Revisionskomitéen, Nominerings- og Corporate Governance-komitéen.

Valgt første gang i 2015, nuværende valgperiode udløber i 2016.

Særlige kompetencer

Direktionserfaring og bred erhvervserfaring fra telekommunikationsbranchen. Bred baggrund inden for økonomi, herunder aktiemarkederne samt aktie- og obligationsinvestorer. Baggrund som statsautoriseret revisor. Ansvarlig for omfattende omstruktureringer i komplekse organisationer, herunder fusioner og opkøb.

Nuværende stilling, herunder ledelsesposter

Koncernchef og President hos TDC A/S.

Nuværende bestyrelsesposter

Medlem: DFDS A/S.

Formand for revisionskomité: DFDS A/S.

Medlem af skattepolitisk udvalg i Dansk Industri.

Medlem af erhvervspolitisk udvalg i Dansk Industri.

 

Om Burton G. Malkiel, ph.d.

Amerikansk, 83*, mand

Bestyrelsesmedlem (uafhængig, generalforsamlingsvalgt). Formand for Revisionskomitéen.

Valgt første gang i 2007, nuværende valgperiode udløber i 2016.

Særlige kompetencer

Omfattende erfaring inden for økonomi og finans, især i relation til værdifastsættelse af værdipapirer og corporate finance samt betydelig bestyrelses- og revisionskomitéerfaring.

Nuværende stilling, herunder ledelsesposter

Chemical Bank Chairman’s Professor Emeritus of Economics ved Princeton University og Chief Investment Officer hos Wealthfront, Inc.

Nuværende bestyrelsesposter

Medlem: Vanguard Group Ltd., Theravance Biopharma, Inc., American Philosophical Society og Maldeb Foundation.

Formand for revisionskomité: Theravance Biopharma, Inc.

Medlem af investeringskomité: American Philosophical Society og Maldeb Foundation.

 

Om Paolo Paoletti, M.D.

Italiensk (amerikansk statsborger), 65, mand

Bestyrelsesmedlem (uafhængig, generalforsamlingsvalgt). Medlem af Vederlagskomitéen.

Valgt første gang i 2015, nuværende valgperiode udløber i 2016.

Særlige kompetencer

Stor erfaring inden for forskning, udvikling og kommercialisering i medicinalindustrien. Har stået for indlevering med efterfølgende godkendelse af ansøgninger om nye cancerlægemidler og nye indikationer i USA og Europa. Ansvarlig for syv nye lægemidler til cancerpatienter i løbet af sine 10 år hos GlaxoSmithKline og ét nyt cancerlægemiddel under sin ansættelse hos Eli Lilly. Sidste stilling hos GlaxoSmithKline: President for Oncology Business Unit.

Nuværende stilling, herunder ledelsesposter

Administrerende direktør hos Kesios Therapeutics Limited.

Nuværende bestyrelsesposter

Formand: PsiOxus Therapeutics Limited.

Medlem: Kesios Therapeutics Limited, FORMA Therapeutics, Inc. and NuCana BioMed Limited.
 

*Burton G. Malkiel er 83 år og har således overskredet den vedtægtsfastsatte aldersgrænse, jf. vedtægternes § 12. Genvalg kræver derfor, at forslaget tiltrædes med samme flertal, som der kræves til vedtagelse af en vedtægtsændring.
 

Ad. dagsordenens pkt. 5:

Bestyrelsen foreslår genvalg af PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, som Selskabets valgte revisor. 

 

Ad. dagsordenens pkt. 6 (a):

Bestyrelsen foreslår, at Selskabets overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion ændres, således at den maksimale ordinære bonus, som et direktionsmedlem har mulighed for at optjene pr. kalenderår, forhøjes fra 6 mio. kr. til 10 mio. kr., og således at den maksimale ekstraordinære bonus forhøjes fra 1 mio. kr. til 1,5 mio. Hensigten med ændringsforslaget er at sikre, at nuværende og fremtidige direktionsmedlemmer kan tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke.

Det foreslås endvidere, at den forholdsmæssige værdi (på tildelingstidspunktet) af betingede aktier (”restricted stock units”), som et bestyrelsesmedlem kan tildeles på årlig basis, reduceres. Som følge heraf vil den maksimale værdi (i kr.) af betingede aktier (”restricted stock units”), som bestyrelsesmedlemmer kan tildeles på årlig basis, forblive uændret uagtet den foreslåede forøgelse af det faste årlige basishonorar for bestyrelsesmedlemmer under pkt. 6(c).

Endvidere har retningslinjerne været genstand for en generel ajourføring samt mindre redaktionelle ændringer.

 

Ad. dagsordenens pkt. 6 (b):

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til at lade selskabet tilbagekøbe egne aktier for op til nominelt 500.000 kr., svarende til 0,84 % af aktiekapitalen, i overensstemmelse med den gældende lovgivning herom. Købskursen for de pågældende aktier må ikke afvige mere end 10 % fra den ved erhvervelsen noterede kurs på Nasdaq Copenhagen A/S. Denne bemyndigelse vil erstatte bemyndigelsen til at tilbagekøbe egne aktier for op til nominelt 250.000 kr. tildelt af generalforsamlingen den 9. april 2014 og skal være gældende i perioden frem til 17. marts 2021.

Forslaget har til hensigt at sikre, at Selskabet kan dække sine forpligtelser under Selskabets program for betingede aktier (”restricted stock units”).

 

Ad. dagsordenens pkt. 6 (c):

Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsesmedlemmers basishonorar forhøjes fra kr. 300.000 til kr. 375.000, samt at næstformanden honoreres med to gange det forhøjede basishonorar, og formanden honoreres med tre gange det forhøjede basishonorar. Ud over disse honorarer stilles der forslag om at honorere medlemskab af bestyrelseskomitéerne med et tillæg på op til kr. 75.000 per medlemskab, at komiteformanden honoreres med op til kr. 150.000, samt at give et honorar på kr. 9.000 per komitémøde. Bestyrelsesmedlemmer honoreres derudover med aktiebaserede instrumenter i form af betingede aktier (”restricted stock units”) inden for de rammer, der er beskrevet og vedtaget i Selskabets retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelsen og direktionen. Bestyrelsens vederlag for 2016 er, bortset fra forhøjelse af bestyrelsesmedlemmers basishonorar, identisk med bestyrelsens vederlag for 2015.

 

Ad. dagsordenens pkt. 6 (d):

Bestyrelsen foreslår at ændre vedtægternes § 6, stk. 1, 1. pkt., således at Selskabets aktier ændres fra at være ihændehaveraktier til at være navneaktier. Baggrunden for forslaget er, dels at det grundet nylige ændringer til selskabsloven fra 1. juli 2015 ikke længere er muligt at udstede nye ihændehaveraktier, dels at den til lovændringen tilknyttede overgangsregel vedrørende eksisterende bemyndigelser til kapitalforhøjelser kun er gældende indtil 1. juli 2016. 

Forslaget betyder, at vedtægternes § 6, stk. 1, 1. pkt. ændres til følgende:

"Aktierne udstedes som navneaktier og noteres i selskabets ejerbog."

 

Ad. dagsordenens pkt. 6 (e):

Bestyrelsen foreslår at slette henvisningen i vedtægternes § 8, stk. 4, 1. pkt., om at indkaldelse til Selskabets generalforsamlinger blandt andet skal ske via Erhvervsstyrelsens it-system, idet indkaldelse via Erhvervsstyrelsens it-system ikke er et krav, når Selskabets aktier er udstedt som navneaktier. Vedtægternes § 8, stk. 4, 1. pkt., foreslås som en konsekvens heraf ændret som følger:

"Generalforsamlinger indkaldes af bestyrelsen med mindst tre (3) ugers og højst fem (5) ugers varsel ved bekendtgørelse til Nasdaq Copenhagen samt ved offentliggørelse på selskabets hjemmeside (www.genmab.com)."

 

Ad. dagsordenens pkt. 6 (f):

Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 4A, stk. 1, 4. pkt. og stk. 2, 3. pkt. ændres som en konsekvens af forslaget under pkt. 6(d) (ændring af Selskabets aktier fra ihændehaveraktier til navneaktier), således at bestyrelsen bemyndiges til at udstede navneaktier frem for ihændehaveraktier. 

Forslaget betyder, at vedtægternes § 4A, stk. 1, 4. pkt. og stk. 2, 3. pkt. ændres til følgende:

"For nye aktier skal der ikke gælde omsættelighedsbegrænsninger eller bestemmelser om indløsning. Aktierne skal være omsætningspapirer, og de skal lyde på navn samt noteres på navn i selskabets ejerbog." 

 

Ad. dagsordenens pkt. 6 (g):

Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 5 ændres, således at bestyrelsen bemyndiges til at udstede yderligere 500.000 warrants (tegningsoptioner), der giver ret til at tegne indtil nominelt 500.000 aktier i Selskabet.  

Det foreslås endvidere, at § 5 ændres, således at det præciseres, at bestyrelsens bemyndigelser giver bestyrelsen ret til at udstede warrants til blandt andre medarbejdere og konsulenter i Selskabets direkte og indirekte ejede datterselskaber. Denne ændring skyldes, at Genmab B.V. nu er et helejet datterselskab af Genmab Holding B.V. 

Forslaget betyder, at vedtægternes § 5 ændres til følgende:

Ӥ 5

Ved generalforsamlingsbeslutning af 25. april 2012 er bestyrelsen bemyndiget til ad en eller flere gange at udstede warrants til tegning af selskabets aktier med indtil nominelt 250.000 kr. og til at gennemføre de dertil relaterede kontante kapitalforhøjelser på indtil nominelt 250.000 kr. Bestyrelsen har udstedt 250.000 warrants samt genudstedt 41.625 warrants under denne bemyndigelse. Denne bemyndigelse skal være gældende i perioden frem til 25. april 2017.

Endvidere er bestyrelsen ved generalforsamlingsbeslutning af 17. april 2013 bemyndiget til ad en eller flere gange at udstede yderligere warrants til tegning af selskabets aktier med indtil nominelt 600.000 kr. og til at gennemføre de dertil relaterede kontante kapitalforhøjelser på indtil nominelt 600.000 kr. Bestyrelsen har udstedt 600.000 warrants samt genudstedt 10.250 warrants under denne bemyndigelse. Denne bemyndigelse skal være gældende i perioden frem til 17. april 2018.

Yderligere er bestyrelsen ved generalforsamlingsbeslutning af 9. april 2014 bemyndiget til ad en eller flere gange at udstede yderligere warrants til tegning af selskabets aktier med indtil nominelt 500.000 kr. og til at gennemføre de dertil relaterede kontante kapitalforhøjelser på indtil nominelt 500.000 kr. Bestyrelsen har udstedt 261.900 warrants samt genudstedt 2.750 warrants under denne bemyndigelse. Denne bemyndigelse skal være gældende i perioden frem til 9. april 2019.

Yderligere er bestyrelsen ved generalforsamlingsbeslutning af 17. marts 2016 bemyndiget til ad en eller flere gange at udstede yderligere warrants til tegning af selskabets aktier med indtil nominelt 500.000 kr. og til at gennemføre de dertil relaterede kontante kapitalforhøjelser på indtil nominelt 500.000 kr. Denne bemyndigelse skal være gældende i perioden frem til 17. marts 2021.

Bemyndigelserne giver ret til at udstede warrants til medlemmer af selskabets bestyrelse, selskabets medarbejdere og konsulenter samt medarbejdere og konsulenter i selskabets direkte og indirekte ejede datterselskaber. Bestyrelsen kan efter de til enhver tid gældende regler genanvende eller genudstede eventuelle bortfaldne ikke udnyttede warrants, forudsat at genanvendelsen eller genudstedelsen finder sted inden for de vilkår og tidsmæssige begrænsninger, der fremgår af denne bemyndigelse. Ved genanvendelse forstås adgang for bestyrelsen til at lade en anden aftalepart indtræde i en allerede bestående aftale om warrants. Ved genudstedelse forstås bestyrelsens mulighed for inden for samme bemyndigelse at genudstede nye warrants, hvis allerede udstedte warrants er bortfaldet. Selskabets aktionærer skal ikke have fortegningsret ved tildeling af warrants i henhold til disse bemyndigelser. En warrant skal give ret til at tegne nominelt 1 kr. aktie til en af bestyrelsen fastsat tegningskurs pr. aktie, der dog ikke kan være lavere end markedskursen på selskabets aktier på tildelingstidspunktet.

Udnyttelsesperioden for warrants bestemmes af bestyrelsen. 

Bestyrelsen er berettiget til at fastsætte nærmere vilkår for de warrants, der udstedes i henhold til bemyndigelserne. 

Selskabets aktionærer skal ikke have fortegningsret til de på grundlag af warrants udstedte aktier. Aktier, der tegnes ved udnyttelse af warrants, skal have de samme rettigheder som selskabets eksisterende aktier, jfr. i det hele disse vedtægter. 

Bestyrelsen har udnyttet bemyndigelserne indeholdt i § 5 som anført i bilag A, som er vedlagt vedtægterne og udgør en integreret del heraf.”

 

Ad. dagsordenens pkt. 6 (h):

Bestyrelsen foreslår at ændre vedtægternes § 5A, således at bestyrelsens bemyndigelse til at optage konvertible lån forhøjes fra maksimalt DKK 1,5 mia. til maksimalt DKK 3 mia., og således at det maksimale antal aktier, der kan udstedes under bemyndigelsen, reduceres fra 12.500.000 aktier til 4.000.000 aktier. Bestyrelsen foreslår desuden, at bemyndigelsen forlænges indtil den 17. marts 2021.

Det foreslås endvidere at ændre § 5A som en konsekvens af forslaget under pkt. 6(d) (ændring af Selskabets aktier fra ihændehaveraktier til navneaktier), således at bestyrelsen bemyndiges til at udstede navneaktier frem for ihændehaveraktier. 

Forslaget betyder, at vedtægternes § 5A ændres til følgende:

Ӥ 5A

Selskabet kan indtil den 17. marts 2021 efter bestyrelsens nærmere bestemmelse ad én eller flere gange optage lån mod obligationer eller andre gældsbreve op til maksimalt DKK 3 mia. med en ret for långiver til at konvertere sin fordring til maksimalt nominelt DKK 4.000.000 svarende til 4.000.000 stk. nye aktier (konvertible lån). Konvertible lån kan optages i danske kroner eller modværdien heraf i udenlandsk valuta (herunder amerikanske dollar (USD) eller euro (EUR)) opgjort til de på optagelsestidspunktet gældende kurser. Bestyrelsen bemyndiges samtidig til at gennemføre den dertil hørende kapitalforhøjelse. Konvertible lån kan optages mod kontant indbetaling eller på anden måde. Tegningen skal ske uden fortegningsret for aktionærerne og de konvertible lån skal udbydes til en tegningskurs og konverteringskurs, som under ét mindst svarer til aktiernes markedskurs på tidspunktet for bestyrelsens beslutning. Konverteringsfristen kan fastlægges til en længere periode end fem (5) år efter optagelsen af det konvertible lån. Vilkårene for optagelse af konvertible lån samt tidspunkt og vilkår for kapitalforhøjelsen fastsættes af bestyrelsen i overensstemmelse med selskabslovens § 169. Nye aktier, der udstedes som følge af bestyrelsens udnyttelse af bemyndigelsen skal være omsætningspapirer, udstedes på navn og bære udbytte fra det tidspunkt, der fastsættes af bestyrelsen. Der skal ikke gælde nogle indskrænkninger i de nye aktiers fortegningsret, og disse skal med hensyn til rettigheder, indløselighed og omsættelighed være stillet som eksisterende aktier. Bestyrelsen er bemyndiget til at foretage de i forbindelse med de foretagne kapitaludvidelser fornødne vedtægtsændringer. 

Selskabet kan indtil den 17. marts 2021 efter bestyrelsens nærmere bestemmelse ad én eller flere gange optage lån mod obligationer eller andre gældsbreve op til maksimalt DKK 3 mia. med en ret for långiver til at konvertere sin fordring til maksimalt nominelt DKK 4.000.000, svarende til 4.000.000 stk. nye aktier (konvertible lån). Konvertible lån kan optages i danske kroner eller modværdien heraf i udenlandsk valuta (herunder amerikanske dollar (USD) eller euro (EUR)) opgjort til de på optagelsestidspunktet gældende kurser. Bestyrelsen bemyndiges samtidig til at gennemføre den dertil hørende kapitalforhøjelse. Konvertible lån kan optages mod kontant indbetaling eller på anden måde. Tegningen skal ske med fortegningsret for aktionærerne og de konvertible lån skal udbydes til en tegningskurs og konverteringskurs, som under ét mindst svarer til aktiernes markedskurs på tidspunktet for bestyrelsens beslutning. Konverteringsfristen kan fastlægges til en længere periode end fem (5) år efter optagelsen af det konvertible lån. Vilkårene for optagelse af konvertible lån samt tidspunkt og vilkår for kapitalforhøjelsen fastsættes af bestyrelsen i overensstemmelse med selskabslovens § 169. Nye aktier, der udstedes som følge af bestyrelsens udnyttelse af bemyndigelsen skal være omsætningspapirer, udstedes på navn og bære udbytte fra det tidspunkt, der fastsættes af bestyrelsen. Der skal ikke gælde nogle indskrænkninger i de nye aktiers fortegningsret, og disse skal med hensyn til rettigheder, indløselighed og omsættelighed være stillet som eksisterende aktier. Bestyrelsen er bemyndiget til at foretage de i forbindelse med de foretagne kapitaludvidelser fornødne vedtægtsændringer.           

Ved udnyttelse af disse bemyndigelser kan bestyrelsen dog maksimalt optage lån mod obligationer eller andre gældsbreve op til i alt DKK 3 mia. og maksimalt forhøje selskabets aktiekapital med i alt nominelt DKK 4.000.000, svarende til 4.000.000 stk. nye aktier.

 

Ad. dagsordenens pkt. 6 (i):

Bestyrelsen foreslår, at Selskabets tegningsregel i vedtægternes § 15 tydeliggøres, hvorefter § 15 ændres til følgende:

Ӥ 15

Selskabet tegnes af et bestyrelsesmedlem i forening med en direktør eller af to bestyrelsesmedlemmer i forening.”

 

Ad. dagsordenens pkt. 7:

Bestyrelsen foreslår, at dirigenten bemyndiges til at foretage registrering hos Erhvervsstyrelsen af de vedtægtsændringer, som vedtages på generalforsamlingen, samt at dirigenten bemyndiges til at foretage de ændringer og tilføjelser i det vedtagne, i vedtægterne og i øvrige forhold, som Erhvervsstyrelsen måtte kræve for at registrere det på generalforsamlingen vedtagne.

Genvalg af Burton G. Malkiel under dagsordenens punkt 4 samt vedtagelse af forslag under dagsordenens punkt 6 (d) til 6 (i) om ændring af Selskabets vedtægter kræver, at forslaget tiltrædes med et flertal på mindst 2/3 af såvel de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital.

Selskabets aktiekapital udgør 59.531.263 kr., fordelt i aktier á 1 kr. eller multipla heraf. Hvert aktiebeløb på 1 kr. giver én stemme. 

__________   

I overensstemmelse med selskabslovens § 99 vil følgende dokumenter blive lagt på Selskabets hjemmeside (www.genmab.com) senest den 24. februar 2016: (1) indkaldelsen til generalforsamlingen, (2) oplysning om det samlede antal aktier og stemmerettigheder i Selskabet på datoen for indkaldelsen, (3) dagsordenen, (4) de fuldstændige forslag, der fremsættes for generalforsamlingen, (5) årsrapporten for 2015 og (6) blanketter til brug for tilmelding til generalforsamlingen samt eventuel stemmeafgivelse ved fuldmagt og ved stemmeafgivelse per brev. 

Registreringsdato: En aktionærs ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen torsdag den 10. marts 2016.

Adgangskort: Adgangskort kan rekvireres senest fredag den 11. marts 2016 på følgende måder:

  • Ved elektronisk tilmelding senest kl. 23.59 på Selskabets hjemmeside www.genmab.com eller på VP Investor Services A/S’ hjemmeside www.vp.dk/gf, eller
  • Ved returnering af tilmeldingsblanketten til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S i udfyldt og underskrevet stand eller per fax 43 58 88 67 senest kl. 23.59, eller
  • Ved personlig eller skriftlig henvendelse senest kl. 10.00 til Genmab A/S, Investor Relations, Bredgade 34E, 1260 København K, eller
  • Ved telefonisk henvendelse senest kl. 10.00 til VP Investor Services A/S på telefon 43 58 88 66. 

Fuldmagt: Aktionærer, der ikke forventer at kunne være til stede på generalforsamlingen, kan vælge at:

  • Give fuldmagt til en af aktionæren udpeget person. Fuldmægtige skal indløse adgangskort som anført ovenfor, eller
  • Give fuldmagt til bestyrelsen. Stemmerne vil i så fald blive anvendt i overensstemmelse med bestyrelsens anbefaling, eller
  • Give afkrydsningsfuldmagt til bestyrelsen ved at afkrydse, hvordan stemmerne ønskes afgivet.

Via Selskabets hjemmeside www.genmab.com eller på www.vp.dk/gf kan der elektronisk afgives fuldmagt til bestyrelsen om afstemning efter bestyrelsens anbefaling eller ved afkrydsning i de enkelte felter på den elektroniske fuldmagtsblanket. Dette skal ske senest fredag den 11. marts 2016 kl. 23.59. Hvis fuldmagtsblanketten anvendes, skal den returneres i udfyldt og underskrevet stand til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S per brev, scannet per e-mail til vpinvestor@vp.dk eller på fax 43 58 88 67, således at den er VP Investor Services A/S i hænde senest fredag den 11. marts 2016 kl. 23.59.

Brevstemme: Aktionærer, der ikke forventer at kunne være til stede på generalforsamlingen, kan også vælge at brevstemme:

Via Selskabets hjemmeside www.genmab.com eller på www.vp.dk/gf kan der afgives brevstemme. Dette skal ske senest onsdag den 16. marts 2016 kl. 10.00. Hvis brevstemmeblanketten anvendes, skal den returneres i udfyldt og underskrevet stand til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S per brev, scannet per e-mail til vpinvestor@vp.dk eller på fax 43 58 88 67, således at den er VP Investor Services A/S i hænde senest onsdag den 16. marts 2016 kl. 10.00.

Bemærk venligst, at der kan afgives enten fuldmagt eller brevstemme, men ikke begge dele.

Aktionærer, der allerede har modtaget adgangskort, men som er blevet forhindret i at deltage i den ordinære generalforsamling, bedes venligst meddele Selskabet herom – gerne inden fredag den 11. marts 2016.

Spørgsmålsret: Aktionærerne kan forud for generalforsamlingen skriftligt stille spørgsmål til Selskabets ledelse om forhold af betydning for bedømmelsen af årsrapporten for 2015, Selskabets stilling i øvrigt eller om de øvrige forhold, hvorom der skal træffes beslutning på generalforsamlingen. Tilsvarende gælder om Selskabets forhold til andre selskaber i Genmab-koncernen. En aktionær, der ønsker at benytte sig af sin spørgsmålsret, skal sende spørgsmålet per brev til Rachel Curtis Gravesen, Senior Vice President, Investor Relations & Communications eller per e-mail på r.gravesen@genmab.com. Besvarelsen kan ske skriftligt, herunder ved at svaret gøres tilgængeligt på Selskabets hjemmeside (www.genmab.com). Besvarelsen kan undlades, såfremt spørgeren ikke er repræsenteret på generalforsamlingen. Aktionærerne kan endvidere på generalforsamlingen mundtligt stille spørgsmål til Selskabets ledelse om de nævnte forhold, ligesom der på generalforsamlingen mundtligt kan stilles spørgsmål om årsrapporten for 2015 til Selskabets generalforsamlingsvalgte revisor.

 

Om Genmab
Genmab er et børsnoteret internationalt bioteknologisk selskab, som specialiserer sig i at skabe og udvikle differentierede antistoflægemidler til behandling af cancer. Selskabet er stiftet i 1999 og har i dag to godkendte antistoffer, Arzerra® (ofatumumab) til behandling af visse indikationer for kronisk lymfatisk leukæmi, og DARZALEX™ (daratumumab) til behandling af myelomatose-patienter, som har fået adskillige tidligere behandlinger, eller som har dobbelt-refraktær myelomatose. Daratumumab er i klinisk udvikling til behandling af yderligere myelomatose-indikationer samt til behandling af non-Hodgkin lymfom. Genmab har også en bred klinisk og præklinisk produktportefølje. Genmabs teknologibase består af validerede og egenudviklede næste-generations antistofteknologier – DuoBody® platformen til generering af bispecifikke antistoffer og HexaBody® platformen, som skaber antistoffer med forbedret effektorfunktion. Selskabet har til hensigt at gøre brug af disse teknologier til at skabe mulighed for enten fuldt eller fælles ejerskab til fremtidige produkter. Genmab samarbejder med førende farmaceutiske og bioteknologiske selskaber. For yderligere oplysninger henvises til www.genmab.com.

Kontakt:
Rachel Curtis Gravesen, Senior Vice President, Investor Relations & Communications
T: +45 33 44 77 20; M: +45 25 12 62 60; E: r.gravesen@genmab.com

Denne selskabsmeddelelse indeholder fremadrettede udsagn. Ord som ”tror”, ”forventer”, ”regner med”, ”agter” og ”har planer om” og lignende udtryk er fremadrettede udsagn. De faktiske resultater eller præstationer kan afvige væsentligt fra de fremtidige resultater eller præstationer, der direkte eller indirekte er kommet til udtryk i sådanne udsagn. De væsentlige faktorer, som kunne bevirke at vore faktiske resultater eller præstationer afviger væsentligt, inkluderer bl.a., risici forbundet med præklinisk og klinisk udvikling af produkter, usikkerheder omkring udfald af og gennemførelse af kliniske forsøg herunder uforudsete sikkerhedsspørgsmål, usikkerheder forbundet med produktfremstilling, manglende markedsaccept af vore produkter, manglende evne til at styre vækst, konkurrencesituationen vedrørende vort forretningsområde og vore markeder, manglende evne til at tiltrække og fastholde tilstrækkeligt kvalificerede medarbejdere, manglende adgang til at håndhæve eller beskytte vore patenter og immaterielle rettigheder, vort forhold til relaterede selskaber og personer, ændringer i og udvikling af teknologi, som kan overflødiggøre vore produkter samt andre faktorer. For yderligere oplysninger om disse risici henvises til afsnit vedrørende risiko i Genmabs seneste finansielle rapporter, som er tilgængelige på www.genmab.com.  Genmab påtager sig ingen forpligtigelser til at opdatere eller revidere fremadrettede udsagn i denne selskabsmeddelelse og bekræfter heller ikke sådanne udsagn i forbindelse med faktiske resultater, medmindre dette kræves i medfør af lov.

Genmab A/S og dets dattervirksomheder ejer følgende varemærker: Genmab®, det Y-formede Genmab logo®, Genmab i kombination med det Y-formede Genmab logo™, DuoBody logoet®, HexaBody logoet™, HuMax®, HuMax-CD20®, DuoBody®, HexaBody® og UniBody®. Arzerra® er et varemærke tilhørende Novartis AG eller dets associerede selskaber. DARZALEX™ er et varemærke tilhørende Janssen Biotech, Inc.
 

Selskabsmeddelelse nr. 04
CVR-nr. 2102 3884

Genmab A/S
Bredgade 34E
1260 København K
Danmark


Attachments

04 2016 agm calling_230216_dk.pdf