KARLSRUHE, GERMANY--(Marketwired - Feb 29, 2016) - In het teken van Customer Centricity presenteert CAS Software AG oplossingen voor klantgericht relatiebeheer. Voorgesteld wordt een app met een nieuwe CRM-cloudoplossing voor kleine ondernemingen op basis van de CAS SmartDesign®-technologie. Tot de overige highlights behoren nieuwe functies van de CRM-oplossing voor alle branches in het midden- en kleinbedrijf CAS genesisWorld. Fabrikanten van producten met veel varianten ervaren hoe ze met de CAS Configurator Merlin productkennis bundelen en tot 90 procent tijd besparen bij het maken van offertes. CAS Software en partners zijn aanwezig van 14 t/m 18 maart 2016 in hal 4, stand A28 op de CeBIT in Hannover.

CeBIT-bezoekers hebben als eersten de mogelijkheid om de app met de nieuwe CRM-cloudoplossing live te leren kennen: „Het gaat om een slimme oplossing, expliciet voor kleine, bijzonder klantgerichte ondernemingen die een CRM-oplossing met eenvoudige bediening, flexibiliteit en betrouwbare gegevensopslag voor een gunstige prijs nodig hebben, voor hun desktopcomputer, notebook, tablet, smartphone en smartwatch", vertelt Martin Hubschneider, directeur van CAS Software AG. „Ons doel is kleine ondernemingen enthousiast te maken voor deze fascinerend eenvoudige CRM-software ‚Made in Germany', die de beste prijs-/kwaliteitsverhouding op de markt verbindt met gecertificeerde criteria voor gegevensbeveiliging", aldus Martin Hubschneider. De gegevens worden uitsluitend in Duitse rekencentra en volgens Duitse regels voor gegevensbeveiliging opgeslagen en beschermd tegen toegang door derden.

Mobiele CRM op basis van SmartDesign®-technologie
Net als de mobiele oplossingen van de complete oplossing CAS genesisWorld is de nieuwe CRM-cloudtoepassing voor kleine ondernemingen gebaseerd op de wereldwijd unieke SmartDesign®-technologie. Ze stelt gebruikers in staat soepel te werken en te wisselen tussen apparaten met iOS, Android en Windows en houdt ook rekening met offline-scenario's. Daarbij komt dat de apps voor de gebruiker individueel kunnen worden samengesteld en aangepast voor de optimale gebruiksbeleving.

Preview op CAS genesisWorld x8
Tot de nieuwe mogelijkheden van de in de lente van 2016 verwachte versie x8 van CAS genesisWorld, de complete oplossing voor het midden- en kleinbedrijf, behoort de intelligente zoeksoftware SmartSearch 3.0. Deze zorgt voor een revolutie bij het zoeken in CRM- en xRM-systemen. Reeds tijdens het invoeren van tekst wordt razendsnel informatie gevonden, net als bij Google. Behalve alle gegevens van het CRM-systeem worden nu ook PDF- en Word-bestanden doorzocht. De zoekcriteria kunnen in de nieuwe versie specifiek aan de onderneming worden aangepast.

Dynamische evaluatie- en filtermogelijkheden in de cloud en integratie met Microsoft Office
De webvariant van CAS genesisWorld Web biedt nieuwe verslagmogelijkheden: Alle evaluaties van klant- en projectgegevens kunnen dynamisch worden gemaakt, bijvoorbeeld in de vorm van draaitabellen. De uitgebreide filtermogelijkheden scheppen ook de basis voor de communicatie met klanten via post en e-mail. Daarbij komen nog professionele functies op het gebied van project-, verkoop- en servicemanagement voor soepel verlopende processen, ressource planning, tijds- en kostenregistratie.

Productconfiguratie bundelt productkennis
De op de markt unieke combinatie van de CRM-oplossing CAS genesisWorld en de ook mobiel te gebruiken productconfigurator Cas Configurator Merlin zorgt voor één lijn binnen het verkoopproces en bespaart tot 90 procent tijd bij het maken van offertes voor producten met veel varianten. De configurator zorgt er bijvoorbeeld in de sector machine- en installatiebouw voor dat de uitgebreide productkennis centraal in het bedrijf kan worden gedocumenteerd, aangepast en uitgebreid. Zo kunnen ondernemingen bijvoorbeeld regionale aanpassingen van hun productassortiment snel en foutloos realiseren.

Internationale toepassing
Een partnernetwerk in meer dan 30 landen, de beschikbaarheid van de software in 11 talen en de Unicodestandaard staan garant voor het gebruik van producten van CAS over de hele wereld.

De CAS Software AG met haar partners op de CeBIT 2016:
hal 4, stand A28

Over CAS Software AG
CAS Software AG werden in 1986 opgericht door Martin Hubschneider en Ludwig Neer. Tegenwoordig is de onderneming met de missie „Passion for Customer Centricity" de Duitse CRM-marktleider voor het midden- en kleinbedrijf en pionier voor xRM, het universele relatiemanagement van de volgende generatie. Het productfolio omvat CRM-systemen, xRM-oplossingen en speciale brancheoplossingen waarmee ondernemingen en organisaties succesvolle en duurzame zakelijke relaties kunnen opbouwen, de ondernemingskennis beter kunnen benutten en de efficiëntie van hun medewerkers kunnen vergroten. Meer dan 250.000 gebruikers werken dagelijks met producten van CAS Software.

De CRM- en xRM-specialisten uit Karlsruhe zijn betrokken bij talrijke onderzoeksprojecten op nationaal en internationaal niveau. Voor zijn innovatieve productassortiment en zijn betrokkenheid bij het midden- en kleinbedrijf heeft de onderneming meerdere onderscheidingen en prijzen ontvangen, o.a. eindwinnaar bij TopJob als „Werkgever van het Jaar" en eindwinnaar bij Top100 als "Innovator van het Jaar". In 2016 werd CAS Software in Duitsland onderscheiden als beste IT-werkgever.

Persservice van CAS Software AG
Deze persmededeling en beeldmateriaal kunt u downloaden op www.cas-crm.com in de rubriek „Pers".

Contact informatie:

Contactpersoon voor de pers
Alexander Dupps
Persvoorlichter
Tel.: 0721 / 9638-782
E-mail: presse@cas.de

CAS Software AG
CAS-Weg 1 - 5
76131 Karlsruhe, Duitsland
www.cas-crm.com/nl

Persberichten en informatie van CAS op:
http://www.facebook.com/CASSoftware