THOUSAND OAKS, CALIFORNIE--(Marketwired - Mar 1, 2016) - Xirrus, de leverancier van geavanceerde, door de cloud ondersteunde wi-fi-netwerken, lanceert vandaag een verbeterd partnerprogramma voor Managed Service Providers (MSP's), dat gebruikmaakt van CommandCenter. Dit nieuwe beheerplatform helpt MSP's om op sterk vereenvoudigde wijze Wi-Fi-as-a-Service (WaaS) aan hun klanten aan te bieden. CommandCenter wordt gratis aangeboden bij het Xirrus Management System voor MSP's. De oplossing biedt een uiterst eenvoudig en aanmerkelijk sneller activatie- en provisioning-proces voor draadloze netwerken. MSP's kunnen op deze manier hun omzet een boost geven en hun implementatiekosten en overhead terugdringen. Ze kunnen direct klantenaccounts inrichten, zonder de noodzaak van een voorafgaand staging-proces. Dit verkort de implementatietijd en maakt het mogelijk om minder apparatuur op voorraad aan te houden.

"Onze managed service-klanten doen beroep op ons voor hun applicatie-, beveiliging- en netwerkbehoeften. Betrouwbare draadloze netwerken vormen een onlosmakelijk deel van die optelsom. In het verleden ging het aanbieden van WaaS gepaard met diverse uitdagingen, zoals de snel veranderende technische eisen en klantenbehoeften", aldus Roman Avanesyan, practice director Microsoft Productivity & Infrastructure bij SADA Systems. "De cloud-gebaseerde MSP-oplossing van Xirrus met CommandCenter stelt ons in staat om op eenvoudig en uiterst flexibel wi-fi-netwerken voor klanten te implementeren en beheren. Wij kunnen op deze manier nieuwe diensten aanbieden om onze onderneming doen groeien op manieren die voorheen niet mogelijk waren."

Volgens een prognose van MarketsandMarkets zal de managed services-markt groeien van een niveau van $107 miljard in 2014 tot $193 miljard in 2019. Dit biedt MSP's volop kansen om klanten te winnen, nieuwe markten te betreden en hun omzet op te voeren. Hun succes is daarbij afhankelijk van eenvoudige, betrouwbare en kostenefficiënte diensten die hen van de concurrentie onderscheiden. Xirrus CommandCenter stroomlijnt de bedrijfsprocessen van MSP's. Partners van alle omvang kunnen hiermee zelfstandig vanuit de cloud beheerde WaaS-diensten aan klanten aanbieden.

Xirrus biedt MSP's onder meer de volgende diensten en voordelen:

  • Ontwikkel en beheer een onbeperkt aantal klantenaccounts en -locaties
  • Voeg nieuwe klantenaccounts toe en activeer die direct
  • Verplaats apparatuur van en naar klantenaccounts met slepen en neerzetten
  • Ingebouwde ondersteunings- en feedback-tools voor snelle probleemoplossing
  • Minder bandbreedteverbruik binnen het WAN dankzij een gedistribueerde access point- en cloud-architectuur
  • Geïntegreerde toegangsverbindingen voor gasten met EasyPass Wi-Fi, registratie van BYOD-apparatuur op het netwerk en persoonlijke wi-fi-beveiliging
  • Lagere totale eigendomskosten voor MSP's

"Vanuit de cloud beheerde ICT en bedrijfsbrede mobiliteit resulteren in nieuwe uitdagingen voor bedrijven die snelle en betrouwbare draadloze netwerken willen ontwikkelen, implementeren en beheren. Organisaties zijn meer dan ooit afhankelijk van MSP's om in hun mobiliteitsbehoeften te voorzien met Wi-Fi-as-a-Service", aldus Jillian Mansolf, chief marketing officer en vice president Channel Sales bij Xirrus. "CommandCenter is de enige oplossing die speciaal is ontwikkeld met het oog op de unieke behoeften van MSP's: het leveren van geavanceerde wi-fi-diensten met ongekende snelheid, beveiliging en flexibiliteit. Met CommandCenter kunnen zij nieuwe omzetstromen aanboren zonder de noodzaak om veel mankracht en apparatuur bij te schakelen."

Meer informatie over manieren waarop MSP's kunnen profiteren van de draadloze oplossingen van Xirrus met CommandCenter is te vinden op https://www.xirrus.com/managed-service-providers/

Aanvullende informatie
Lees meer over de draadloze oplossingen van Xirrus
Volg ons op Twitter
Like ons op Facebook

Contact informatie:

Media Contact
LEWIS for Xirrus
(415) 432-2463
Xirrus@teamlewis.com