DOVRE GROUP SOLMINUT KONSULTOINTIPALVELUSOPIMUKSEN LUNDIN NORWAYN KANSSA

Espoo, FINLAND


Espoo, 2016-03-21 14:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --
Dovre Group Oyj                        Lehdistötiedote                                 21.3.2016 klo 15.00

DOVRE GROUP SOLMINUT KONSULTOINTIPALVELUSOPIMUKSEN LUNDIN NORWAYN KANSSA

Dovre Group on solminut uuden sopimuksen konsultointipalveluiden toimittamisesta norjalaiselle Lundin Norway AS:lle. Lundin Norway on erikoistunut öljyn- ja kaasunetsintään ja kehittämiseen Norjan mannerjalustalla ja on Tukholman pörssissä listatun ruotsalaisen Lundin Petroleum AB:n täysin omistama tytäryhtiö.

”Tiukan tarjouskilpailun päätteeksi olemme solmineet nelivuotisen sopimuksen. Sopimus sisältää mahdollisuuden jatkaa sopimusta yhteensä kahdeksaan vuoteen. Olemme erittäin ylpeitä, että olemme voittaneet tämän kaltaisen sopimuksen nykyisessä markkinatilanteessa”, kommentoi Dovre Groupin Norjan liiketoiminta-alueen johtaja Arve Jensen. ”Strategiamme on auttaa projektien omistajia hallitsemaan ja johtamaan hankkeitaan ja toimintojaan toimittamalla korkealaatuisia konsultointipalveluita. Olemme työskennelleet Lundinin kanssa viime vuodet ja olemme olleet etuoikeutettuja päästessämme seuraamaan sekä Edvard Grieg -öljykentän että Lundin Norwayn nopeaa ja ammattimaista kehitystä. Tämä uusi sopimus mahdollistaa sen, että pääsemme jatkamaan palvelujemme kehittämistä yhdessä.” 

Lisätietoja:

Dovre Group Oyj
Arve Jensen, johtaja, liiketoiminta-alue Norja
puh. +47-90-60 78 11
arve.jensen@dovregroup.com
www.dovregroup.com

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Norjassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Singaporessa, Etelä-Koreassa, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, Venäjällä ja Suomessa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii noin 700 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V). Yhtiön kotisivu: www.dovregroup.com.

Lundin Norway AS on perustettu 2004 ja harjoittaa öljy- ja kaasutoimintaa Norjan mannerjalustalla. Lundin Norway on Tukholman pörssissä listatun ruotsalaisen Lundin Petroleum AB:n (tunnus: LUPE) täysin omistama tytäryhtiö. Lundin Norwayn pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Norjassa. Lundin Norway työllistää päätoimisesti noin 300 henkilöä, jotka työskentelevät joustavissa ja monialaisissa projektitiimeissä. Lundin Norway on kerryttänyt merkittävän hankeportfolion Norjan mannerjalustalla vuodesta 2004 alkaen ja omistaa tällä hetkellä noin 60 lisenssiä, joista noin puolet on operaattorilisenssejä. Lundin Norwaylla on kunnianhimoinen ja eteenpäinpyrkivä etsintästrategia. Yhtiön kotisivu: www.lundin-petroleum.com.

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet
www.dovregroup.com