DOVRE GROUP SOLMINUT GLOBAALIN PUITESOPIMUKSEN STATOILIN KANSSA

Espoo, FINLAND


Espoo, 2016-04-04 15:45 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --
Dovre Group Oyj                         Lehdistötiedote                           4.4.2016 klo 16.45

DOVRE GROUP SOLMINUT GLOBAALIN PUITESOPIMUKSEN STATOILIN KANSSA

Dovre Group ja sen allianssikumppanit Lloyds Register Consulting – Energy (LR) ja Fircroft ovat menestyksekkäästi solmineet puitesopimuksen Statoilin kanssa. Sopimus kattaa projektinjohdon ja teknisten displiinien projektihenkilöstön toimittamisen Statoilille (Temporary Staffing Services – Multi-technical and Project Administration). Puitesopimus on nelivuotinen ja sisältää kaksi kahden vuoden jatko-optiota.

”Olemme erittäin tyytyväisiä varmistettuamme sopimuksen ammattimaisen ja tiukan tarjouskilpailun päätteeksi”, sanoo Dovre Groupin Norjan liiketoiminta-alueen johtaja Arve Jensen. ”Koska sopimus on laajempi kuin tämänhetkiset sopimuksemme, olemme päättäneet ryhtyä yhteistyöhön kahden maailman johtavan yhtiön, LR:n ja Fircroftin, kanssa voidaksemme entisestään vahvistaa tiimiämme tätä puitesopimusta varten. Sopimus on meille tärkeä virstanpylväs vallitsevassa markkinatilanteessa ja takaa osaltaan, että voimme edelleen jatkaa pitkäaikaisen, yli 30 vuotta jatkuneen yhteistyömme kehittämistä Statoilin kanssa sekä Norjassa että kansainvälisesti.”

Lisätietoja:

Dovre Group Oyj
Arve Jensen, johtaja, Projektihenkilöstö, Norja
puh. +47-90-60 78 11
arve.jensen@dovregroup.com
www.dovregroup.com

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Norjassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Singaporessa, Etelä-Koreassa, Yhdistyneissä Arabiemiraateissa, Venäjällä ja Suomessa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii noin 700 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V). Yhtiön kotisivu: www.dovregroup.com.

Lloyd’s Register (LR) on maailmanlaajuisesti toimiva insinööri-, tekniikka- ja yrityspalveluihin erikoistunut organisaatio, jonka omistaa iso-britannialainen tieteeseen ja insinööritaitoihin omistautunut säätiö, Lloyd’s Register Foundation. Vuonna 1760 perustettu ja alun perin merenkulun luokitteluun erikoistunut LR toimii nykyään eri teollisuudenaloilla ja työllistää yli 9000 henkilöä. LR on jo pitkään tunnettu rehellisyydestään, puolueettomuudestaan ja teknisestä laadukkuudestaan. LR:n sisäisen valvonnan (compliance), riskien ja teknisen konsultoinnin palvelut takaavat asiakkaalle, että heidän omaisuutensa ja liiketoimintansa ovat turvattuja, kestävällä pohjalla ja luotettavia. Yhtiön kotisivu: www.lr.org.

Fircroft on maailmanlaajuisesti toimiva henkilöstöpalveluiden toimittaja teknisille insinöörialoille. Fircroft on palvellut seuraavien teollisuudenalojen suurimpia toimijoita jo vuodesta 1970: öljy ja kaasu, petrokemikaali ja kemikaali, tietotekniikka, kaivos ja mineraali, infrastruktuuri ja rakennus, energia, ydin ja kunnallistekniikka ja autoteollisuus. Yli 8000 yksityistä urakoitsijaa luottaa Fircroftiin uransa hoitamisessa. Yhtiön kotisivu: www.fircroft.com.

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.dovregroup.com