Comptel Oyj                       Pörssitiedote 29.6.2016 klo 15

 

Comptelin sisäinen startup on solminut ensimmäisen laajan kaupallisen sopimuksen digitaaliselle FWD-myyntikanavalleen bangladeshilaisen Robi Axiata Limitedin kanssa. Comptelin ensimmäinen SaaS-ratkaisu mahdollistaa nyt datapakettien oston aikaveloitteisesti Robilta, joka on maansa nopeimmin kasvava teleoperaattori.

Tämän monivuotisen kaupan arvo tulee perustumaan FWD-ratkaisua käyttävien Robin tilaajien ostojen määrään.

“FWD-ratkaisun innovatiiviset toiminnot muuttavat sen, kuinka operaattorit myyvät mobiilidataa. Robi Axiata on FWDin ensimmäinen asiakas kehittyvillä datamarkkinoilla, joten odotamme mielenkiinnolla, miten ratkaisu soveltuu tällaisille markkinoille. Nämä ovat mielenkiintoisia aikoja Comptelille, eikä vähiten juuri siksi, että FWD-ohjelmistomme löytyy nyt loppukäyttäjän taskusta”, toteaa Comptelin toimitusjohtaja Juhani Hintikka.

Comptel käy parhaillaan neuvotteluja FWDista useamman operaattoriryhmän ja -yrityksen kanssa.

  

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juhani Hintikka puh. +358 9 7001131

 

Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.comptel.com

 

Comptel Oyj

Elämä koostuu digitaalisista hetkistä. Comptel muuttaa tavan, jolla pilvipalvelusukupolven tarpeisiin voidaan vastata ja kääntää digitaaliset hetket liiketoiminnaksi.

Comptel yhdistää digitaalisen kysynnän ja tarjonnan ja lisäämme älykkyyttä, jotta asiakkaidemme kasvava digitalisoituva liiketoiminta olisi yksinkertaisempaa ja sujuvampaa. Ratkaisumme mahdollistavat sisältö- ja datapalvelujen luomisen nopeammin ja helpommin, palvelujen ja tilausten hallinnoinnin ja toimittamisen sujuvammin sekä nopean ja älykkään datan jalostamisen päätöksenteon ja toimenpiteiden automatisoinnin tueksi.

Comptel mahdollistaa digitaalisten viestintäpalveluiden tarjoamisen yli kahdelle miljardille ihmiselle. Joka päivä Comptelin ohjelmistot huolehtivat yli 20 prosentista maailman mobiilikäyttötiedosta. Lähes 300 operaattoria 90 maassa luottaa meidän tekevän kuluttajien digitaalisista hetkistä täydellisiä, ja muuttavan ne liiketoiminnaksi. Lisätietoja: www.comptel.com.