Spondan coworking-hubi MOW avataan nyt myös Ruoholahteen

LASKUTUS, FINLAND


Sponda Oyj                                                Lehdistötiedote                     02.02.2017 klo 09:00

Spondan coworking-hubi MOW avataan nyt myös Ruoholahteen

Spondan vuosi sitten lanseeraama luova hubi Mothership of Work (MOW) saa jatkoa Ruoholahteen avattavalla uudella coworking-tilalla.

"MOW on Helsingissä ensimmäinen coworking-hubi laatuaan, joka tarjoaa inspiroivan työympäristön ja -yhteisön lisäksi kattavat palvelut tunnelmajohtajasta lähtien. MOWsta olemme saaneet valtavasti hyvää palautetta ja olemmekin ylpeitä Spondassa, että konsepti kasvaa uudella jäsenellä", iloitsee Spondan yrityssuunnittelu- ja sijoittajasuhdejohtaja ja MOW Mama Pia Arrhenius.

Ruoholahteen, osoitteeseen Porkkalankatu 22 syksyllä avautuvassa coworking-tilassa on 300 työpistettä ja siellä voi työskennellä erilaisissa avotiloissa, kahvilamaisissa loungeissa tai suljetuissa projekti- ja toimistotiloissa. Tila sijaitsee loistavalla paikalla julkisten yhteyksien ja merenrannan läheisyydessä. Tämän hubin erikoisuus on iso kattoterassi, joka houkuttaa siirtämään työpisteen ulkotiloihin kauniilla säällä.

MOWssa työpisteen lisäksi jäsenet voivat hyödyntää erilaisia työntekoa helpottavia palveluita, jotka sisältyvät vuokraan, kuten IT-tukea. MOWn tunnelmasta ja yhteisöllisyydestä huolehtii tunnelmajohtaja.

MOWssa yritykset saavat myös oman, käyttöasteen mukaan mitoitetun toimiston. Kun tilaa tarvitaan satunnaisesti enemmän, sitä löytyy joustopaikkojen avulla. Toimiston joustopaikat antavat yrityksille helpon mahdollisuuden kasvaa tai kutistua, hankkia työtilat väliaikaiselle työvoimalle tai isomman yrityksen tiimille mahdollisuuden kokeilla erilaisia työskentelytiloja.

MOWlle loistavat tulokset asiakastyytyväisyystutkimuksessa

MOW konsepti on otettu hienosti vastaan jäsenten keskuudessa, joka ilmenee syyskuussa 2016 tehdystä asiakastyytyväisyystutkimuksesta. Vastaajista 97 prosenttia oli sitä mieltä, että MOWn tilat sopivat hyvin heidän työskentelytarpeisiin ja 95 prosenttia pitää MOWta innostavana paikkana tehdä työtä.

MOWn nettosuositteluindeksi (NPS) oli kyselyn perusteella 73, joka on erinomainen. Kiitosta sai myös MOWn sisustus ja design. Vastaajista 80 prosenttia viihtyy paremmin MOWssa kuin perinteisessä toimistossa. Keväällä 2016 MOW voitti kultaa Suomen Nordic Startup Awards -kilpailussa kategoriassa Best Office Space.

"MOWta on kehitetty yhdessä jäsenten kanssa ja haluamme ehdottomasti jatkaa tätä kehitystyötä. Sisustukseen ja designiin panostetaan jatkossakin ja modernia teknologiaa hyödynnetään niin esitys- kuin talotekniikassa. Haluamme, että tila on käyttäjiensä näköinen ja siellä viihdytään", Arrhenius sanoo.

MOWlle on myönnetty myös BREEAM® Good -tason ympäristösertifikaatti. Erityistä kiitosta sertifioinnissa annettiin kiinteistön keskeisestä sijainnista, joka mahdollistaa hyvät julkiset kulkuyhteydet.
  

Sponda Oyj


Lisätietoja: Pia Arrhenius, yrityssuunnittelu- ja sijoittajasuhdejohtaja, 040 527 4462

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. Spondan sijoituskiinteistöjen käypä arvo on noin 3,7 miljardia euroa ja vuokrattava pinta-ala noin 1,2 miljoonaa neliömetriä.