Byggstart av 29 bostadsrätter på Rinkebyterrassen

Stockholm, SWEDEN


2017-05-03

På Rinkebyterrassen byggstartar ALM Equity bostadsprojektet Parkhuset. ALM Equitys ägarandel är 100%. I ett unikt läge, intill Järvafältet, uppförs ett flerbostadshus bestående av totalt 29 välplanerade lägenheter om 1-3 r o k, samtliga med generösa balkonger eller uteplatser. I och med byggstarten av Parkhuset har ALM Equity totalt 256 lägenheter i produktion på Rinkebyterrassen. Ansvarig mäklare är Notar i Ursvik. Byggnationen utförs av Totalprojekt i Mälardalen AB. 

Projektet utgör den fjärde etappen i ALM Equitys utveckling i Rinkeby. Totalt planerar ALM Equity att uppföra ca 370 bostäder i området fördelat på sex bostadshus. Kommunikationerna är mycket goda med endast 5 minuters promenad till Rinkeby tunnelbanestation samt närhet till det nyligen upprustade Rinkebystråket med service och handel.

”Projektet Parkhuset erbjuder ett kvalitativt boende med Järvafältet som närmsta granne.  Detta är det fjärde huset vi byggstartar på Rinkebyterrassen, vilket visar på en god efterfrågan på våra yteffektiva och genomtänkta lägenheter som vi uppför i Rinkeby” säger Joakim Alm, VD, ALM Equity AB.

För mer information kontakta:

Joakim Alm, VD, tel 0733 – 96 97 27

OM ALM Equity: ALM Equity är ett fastighetsutvecklingsbolag (Real Estate Developer). Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer projekt, framförallt bostäder. ALM Equitys aktie är listad på NASDAQ OMX First North med kortnamnet ALM och preferensaktien med kortnamnet ALM PREF. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.almequity.se