NEW YORK, NY--(Marketwired - Jun 22, 2017) - Forretningskonsulentprakis, S2E Consulting Inc., annoncerede i dag, at de lancerer StraightTalk, en professionel blog rettet mod fremme af forretningsarkitektur. StraightTalk er forfattet af Whynde Kuehn, der i lang tid har været praktiker inden for forretningsarkitektur, uddanner og brancheudvikler, og den kombinerer den seneste diskurs om emner inden for forretningsarkitektur med årevis af professionel erfaring indsamlet blandt førende Fortune 500-virksomheder.

Forretningsarkitektur er "planen" eller designet for en organisation og bruges til at tilvejebringe letforståelige forklaringer på dens egenskaber, værdilevering fra start til slut, information og organisationsstruktur såvel som forbindelser til strategier, initiativer og andre forretningsperspektiver. Designet anvendes til at tilpasse organisationens strategiske mål til udførelsen. Whynde Kuehn kommenterer: "Missionen for StraightTalk drejer sig udelukkende om at kondensere en masse information om emnet forretningsarkitektur til engagerende opsummeringer i almindeligt talesprog. Vi er engageret i at fremme disciplinen på globalt plan, og det starter med videndeling." StraightTalks læsere findes i USA, Canada, Mexico, Brasilien, Vesteuropa, Kina, Indien, New Zealand, Sydafrika, Mozambique og Malawi.

Bloggen henvender sig til fremadstræbende nye forretningsarkitekter såvel som erfarne praktikere. For nybegyndere undersøger StraightTalk information hurtigt og logisk med fuldstændig og letforståelig terminologi. Erfarne forretningsarkitekter er i stand til at tilpasse deres viden til den nyeste tænkning. Reaktionen på offentliggørelsen har været positiv: "Jeg er særligt opmærksom på kommunikationsstilarter og effektivitet, og [StraightTalk] er fremragende," bemærkede Pete C. "[StraightTalk] er rig på god information. Segmenterne er korte og lette at læse. Tak for referencedokumenterne, hvor jeg kan fortsætte i mit eget tempo," sagde Casey G. Yderligere information om StraightTalk findes på bit.ly/about-straight-talk.

Om S2E Consulting Inc.

S2E Consulting (www.s2etransformation.com) er en erfaren forretningskonsulentvirksomhed med speciale i at forbinde strategi til udførelse på virksomhedsniveau. S2E er mestre i at udføre større transformationer og forretningsdesign, der styrer og accelererer virksomhedernes bestræbelser. S2E anlægger en holistisk betragtning på virksomheden, identificerer nøglekomponenter, prioriterer behovene og udvikler en køreplan for at styre virksomheden i en serie ændringer i den rette rækkefølge, på det rette tidspunkt for at sikre en succesrig udførelse af en virksomheds strategiske vision.

Contact Information:Mediekontakt:
Christopher J. Wray
Email: chris.wray@s2etransformation.com
Tlf.: 719-282-3320