Source: EAB Group Plc

Eliten kiinteistörahasto teki merkittävän kiinteistökaupan

Elite Varainhoito Oyj, lehdistötiedote 30.6.2017 klo 9.40
 
Eliten kiinteistörahasto teki merkittävän kiinteistökaupan
 
Elite Varainhoidon hallinnoima Elite Kiinteistökehitysrahasto I Ky on ostanut neljä toimitilakiinteistöä ulkomaiselta sijoitusrahastolta. Kiinteistöistä kaksi sijaitsee Espoossa, yksi Helsingissä ja yksi Oulussa. Kauppahinta on 30 miljoonaa euroa.
 
Elite Kiinteistökehitysrahasto sijoittaa vuokrakassavirtaa ja merkittävää kehityspotentiaalia tarjoaviin kiinteistöihin kotimaisissa kasvukeskuksissa. Rahasto on ns. suljettu rahasto, johon ei enää oteta uusia sijoituksia. Rahaston sijoitukset ovat kaksinkertaistuneet vuoden 2017 aikana.
 
- Hankituissa kiinteistöissä on paljon potentiaalia rahaston strategian mukaiseen kiinteistökehittämiseen, mikä osaltaan mahdollistaa kiinteistökehitysrahaston erinomaisen tuottohistorian jatkumisen, Eliten kiinteistövarainhoidosta vastaava johtaja Jaakko Ristola sanoo.
 
Elitellä on useita kiinteistörahastoja, joiden hallinnoitavat varat ovat tällä hetkellä 140 miljoonaa euroa. Uusille sijoituksille on avoinna Erikoissijoitusrahasto Elite Vuokratuotto, joka sijoittaa vuokra-asuntoihin pääkaupunkiseudulla sekä toimitilakiinteistöihin valituilla kaupunkialueilla.
 
 
Lisätietoja:
 
Elite Varainhoito Oyj
 
Jaakko Ristola, johtaja, kiinteistövarainhoito
040 820 1422
jaakko.ristola@elitevarainhoito.fi
 
 
 
Elite Varainhoito Oyj on kannattava ja kasvava sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia varainhoitopalveluita sekä kuluttaja-asiakkaille että ammattisijoittajille. Elite Varainhoito Oyj on listattu NASDAQ Helsinki Oy:n (Helsingin pörssi) ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Elite Varainhoito Oyj on Elite-konsernin (Elite) emoyhtiö. Eliten asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita yritys palvelee valtakunnallisesti 13 eri paikkakunnalla. Ensimmäinen nykyiseen Elite-konserniin kuuluva yhtiö on perustettu vuonna 2000. Eliten palveluksessa on noin 80 sijoitusalan ammattilaista ja konsernin palveluita tarjoaa yli 30 sidonnaisasiamiestä. Yritys hoitaa asiakkaidensa puolesta yhteensä noin 1,6 miljardin euron varallisuutta. Tutustu Eliten palveluihin osoitteessa: www.elitevarainhoito.fi.