AS Reverta: Paziņojums par likvidācijas uzsākšanu

Likvidējamā AS “Reverta”, reģ. Nr. 40003074590, juridiskā adrese: Brīvības iela 148A-1, Rīga, LV-1012, paziņo, ka 2017. gada 29. maijā sabiedrības akcionāru sapulcē ir pieņemts lēmums par sabiedrības likvidācijas uzsākšanu. Ieraksts par sabiedrības likvidācijas uzsākšanu Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra komercreģistrā ir izdarīts 2017. gada 6.jūlijā, un 2017. gada 11.jūlijā oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis” ir publicēts paziņojums par sabiedrības darbības izbeigšanu un likvidācijas uzsākšanu.

Likvidējamās AS “Reverta” likvidators informē, ka kreditoru prasījumi piesakāmi rakstveidā AS “Reverta” juridiskajā adresē Brīvības ielā 148A-1, Rīgā, LV-1012, trīs mēnešu laikā no paziņojuma par sabiedrības darbības izbeigšanu un likvidācijas uzsākšanu publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis”.

Atgādinām, ka atbilstoši Komercdarbības atbalsta kontroles likuma 81.panta noteikumiem likvidācijas procesa ietvaros pakārtotās saistības tiek pildītas tikai tad, kad ir pilnībā atmaksāts saņemtais komercdarbības atbalsts. Līdz komercdarbības atbalsta atmaksāšanai:
•    pakārtoto saistību neizpilde nav pamats maksātnespējas procesa ierosināšanai;
•    pakārtoto saistību kreditora prasījums nevar tikt nodrošināts, kā arī pakārtoto saistību kreditors nav tiesīgs prasīt viņam pienākošos summu deponēšanu vai jebkādu citu saistību izpildi.

Ar cieņu,

Ruta Amtmane
Likvidatore
Likvidējamā AS “Reverta”

Lai uzzinātu par akciju sabiedrību Reverta vairāk, lūdzam apmeklēt uzņēmuma mājaslapu: www.reverta.lv.

Sīkākai informācijai: Marita Ozoliņa
Komunikāciju un mārketinga direkcijas vadītāja
Tālr. 67779142 vai 29287169
E-pasts: marita.ozolina@reverta.lv