Source: EAB Group Plc

Eliten kiinteistörahasto osti Jyväskylästä Vapon pääkonttorin

Elite Varainhoito Oyj, Lehdistötiedote 29.9.2017 klo 11.30

Eliten kiinteistörahasto osti Jyväskylästä Vapon pääkonttorin

Erikoissijoitusrahasto Elite Vuokratuotto osti Vapo Oy:n pääkonttorikiinteistön Finanssineliöt Oy:ltä, Royal House Oy:ltä ja Sisä-Suomen Kiinteistöt Oy:ltä. Kiinteistö sijaitsee Jyväskylän keskustassa osoitteessa Yrjönkatu 42.

Kohteen vuokrattava pinta-ala on noin 2 400 m2. Vapo Oy jatkaa koko rakennuksen käyttäjänä pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Kiinteistö on Elite Vuokratuoton toinen toimitilakohde.

"Elite Vuokratuottoon sijoittaminen on kiinnostanut asiakkaitamme, ja tänä vuonna rahastoon on tullut runsaasti uusia merkintöjä. Elite Vuokratuotto aikoo hankkia lisää vastaavanlaisia vähäriskisiä toimisto- ja liikekiinteistöjä suurista kaupungeista", kiinteistövarainhoidosta vastaava johtaja Jaakko Ristola Elite Varainhoidosta sanoo.

Myyjien neuvonantajana kaupassa toimi Rodavest Oy. Elite Vuokratuoton juridisena neuvonantajana toimi Properta Asianajotoimisto Oy.

Erikoissijoitusrahasto Elite Vuokratuotto tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa hyvin hajautettuun asunto- ja toimitilasalkkuun. Rahasto sijoittaa puolet pääomistaan lähinnä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin asuntoihin ja puolet toimitilakiinteistöihin suurissa kaupungeissa. Rahasto on avoinna uusille merkinnöille neljännesvuosittain.

Rahaston omistamissa asunnoissa on ollut hyvä käyttöaste, ja ne ovat tarjonneet vakaata vuokratuottoa. Parempaa tuottoa haetaan sijoittamalla toimitilakohteisiin, sillä niistä saatava suora tuotto on merkittävästi parempi kuin asunnoissa. Toimitilakiinteistöjen arvonkehitykseen voi vaikuttaa merkittävästi tilavuokrauksilla ja erilaisilla muutostöillä.

Lisätietoja:

Elite Varainhoito Oyj
Jaakko Ristola, johtaja, kiinteistövarainhoito
040 820 1422
jaakko.ristola@elitevarainhoito.fi

Elite Varainhoito Oyj on kannattava ja kasvava sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia varainhoitopalveluita sekä kuluttaja-asiakkaille että ammattisijoittajille. Elite Varainhoito Oyj on listattu NASDAQ Helsinki Oy:n (Helsingin pörssi) ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Elite Varainhoito Oyj on Elite-konsernin (Elite) emoyhtiö. Eliten asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 14 eri paikkakunnalla. Ensimmäinen nykyiseen Elite-konserniin kuuluva yhtiö on perustettu vuonna 2000. Eliten palveluksessa on 105 sijoitusalan ammattilaista ja konsernin palveluita tarjoaa yli 40 sidonnaisasiamiestä. Elite hoitaa asiakkaidensa puolesta yhteensä noin 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu Eliten palveluihin osoitteessa: www.elitevarainhoito.fi.