Verkkokauppa.com Apuraha nyt myös yrityksille!


Verkkokauppa.com Oyj lehdistötiedote 6.11.2017 klo 10.00

Verkkokauppa.comin Apuraha-asiakasrahoituspalvelut laajenevat kahdella yritysrahoitustuotteella, jotka on suunniteltu palvelemaan uusia ja olemassa olevia yritysasiakkaita. Onnistuneen pilotointijakson jälkeen Apuraha-lasku yrityksille aloittaa ostamisen uuden aikakauden nyt ja myöhemmin marraskuun aikana hankintaan saadaan lisää joustavuutta yrityksille suunnatulla Apuraha-osamaksulla.

Uusien maksutapojen myötä Verkkokauppa.comin yritysasiakkaiden ostokokemus paranee entisestään. Laskulla ja osamaksulla ostaminen on ennennäkemättömän nopeaa ja vaivatonta, sillä Apuraha yrityksille toimii ympäri vuorokauden "24/7" eli luottopäätöksen saa heti ostoksen yhteydessä - mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.

"Olemme huomanneet, että yritysasiakkaat arvostavat halpojen hintojen lisäksi jouhevasti toimivaa laskutusasiointia ja monipuolisia maksuvaihtoehtoja. Uusien rahoituspalvelujen myötä pystymme jatkossa tarjoamaan myös yritysasiakkaillemme huippunopean ostokokemuksen niin verkossa kuin myymälöissämmekin, unohtamatta todennäköisesti aina halvempaa hinnoitteluamme", sanoo Verkkokauppa.comin yritysmyyntipäällikkö Heikki Mäenpää.

Verkkokauppa.com seuraa tarkkaan yritysasiakkaiden ostokäyttäytymisen muutosta. Suomalaiset yritysostajat tekevätkin hankinnat yhä useammin verkossa, mutta toimittajan odotetaan tarjoavan yhtä vaivaton ja nopea ostokokemus myös myymälöissä.

"Yritysten ostokäyttäytyminen jatkaa Suomessa vahvaa kuluttajistumista ja asiakkaat odottavat jatkuvasti yksinkertaisempaa ja vaivattomampaa asiointia. Uudet Apuraha-maksuvaihtoehdot yrityksille tukevat näkemyksemme mukaan vahvasti yritysasiakkaiden asiakaskokemuksen kehittymistä.", toteaa Verkkokauppa.comin palvelujohtaja Timo Halonen.

Yritysasiakas saa Apurahalla ostaessaan laskun valintansa mukaan joko Finvoice-verkkolaskuna, sähköpostiin tai perinteisenä kirjelaskuna. Yritykset voivat hakea Apurahaa aina 5000 euroon saakka. Vastauksen luottohakemukseen saa välittömästi.

"Yritysasiakkaillemme lanseerattavan Apurahan myötä Verkkokauppa.comilla on erinomainen kilpailuetu B2B segmentillä. Yritysasiakkaidemme onkin jatkossa entistä helpompaa jaksottaa omaa talouttaan Apuraha-osamaksun myötä ja rahoitusratkaisuihin normaalisti liittyviä päivien käsittelyviiveitä ei enää ole", kertoo rahoituspäällikkö Marcus Siljander.

Uusi Apuraha-lasku yrityksille korvaa samalla osittain aikaisemmin käytössä olleen Verkkokauppa.comin oman laskun. Vanha maksutapa jää käyttöön julkissektorin asiakkuuksille sekä Verkkokauppa.com yritysmyynnin suurasiakkuuksille.

Verkkokauppa.com tarjoaa uuden palvelun yhteistyössä Collector Bank Ab:n kanssa.

Lisätiedot:

Timo Halonen
Palvelujohtaja
timo.halonen@verkkokauppa.com

Heikki Mäenpää
Yritysmyyntipäällikkö
heikki.maenpaa@verkkokauppa.com

Marcus Siljander
Rahoituspäällikkö
marcus.siljander@verkkokauppa.com