QPR toimittaa suorituskyvyn johtamisen ohjelmistoratkaisun Saudi Arabiaan


Helsinki, 15.11.2017 klo 12.00 – Yksi Saudi Arabian suurimmista ministeriöistä on valinnut QPR Softwaren (QPR) suorituskyvyn johtamisen ohjelmistotoimittajaksi.

Asiakkaalle toimitettava ratkaisu perustuu QPR Metrics -ohjelmistoon, ja siihen sisältyvät mm. automatisoidut suorituskyvyn johtamisen mittarit jalkautettuna läpi organisaation, räätälöidyt raportit sekä asiakaskohtaiset työnkulut. QPR Metricsiin pohjautuva ratkaisu mahdollistaa strategian toteutuksen ennakoivan seurannan ja hallinnan sekä tehokkaan strategian kommunikoinnin.

”QPR:n ratkaisu tukee ministeriön edistämää kansallista muutosohjelmaa, joka perustuu Saudi 2030 -visioon. Ministeriön on voitava valvoa tehokkaasti strategisia tavoitteita, avainsuorituskykymittareita ja kärkihankkeita. Tämänkaltainen laajamittainen seuranta on erittäin haastavaa ilman automaatiota”, sanoo QPR:n Lähi-idän liiketoiminnan ja suorituskykyjohtamisen ratkaisujen johtaja Tero Aspinen.

Ratkaisu toimitetaan yhdessä QPR:n paikallisen jälleenmyyjän, Leaders Solutionsin, kanssa.

 

QPR Software Oyj

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja.

QPR Softwaren kattava asiantuntijatiimi ja 25 vuoden kokemus takaavat asiakkaillemme näkyvyyden heidän liiketoimintaansa ja antavat keinot tehdä oikeat päätökset. Toiminta-aikanamme olemme myyneet yli miljoona ohjelmistolisenssiä, jotka ovat käytössä 2 000 organisaatiossa.

Dare to improve. www.qpr.fi.


Lisätietoja: 

Tero Aspinen, Johtaja, Lähi-idän liiketoiminta ja suorituskykyjohtamisen ratkaisut
Phone: +358 50 338 1894
Email: tero.aspinen(at)qpr.com

Lisätietoja QPR Metrics -ohjelmistosta:

https://www.qpr.com/fi/ohjelmistot/qpr-metrics

 

Leaders Solutions lyhyesti

Leaders Solutions on johtava konsultointi- ja koulutuspalveluita tarjoava yritys Saudi Arabiasta. Leaders Solutions tarjoaa ohjelmistoratkaisuja ja konsultointipalveluita strategian jalkauttamiseen ja suorituskyvyn mittaamiseen sekä laadun ja liiketoimintaprosessien hallintaan. Yrityksen ratkaisut ja palvelut ovat suunnattu sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioille, joiden tavoitteena on kehittää toimintaa ja saavuttaa tuloksia. Leaders Solutionsilla on kumppanuuksia lukuisten globaalisti tunnettujen yritysten kanssa ja se on QPR Softwaren jälleenmyyjä Saudi Arabiassa.

http://www.ls-education.com/

Lisätietoja, Leaders Solutions:

Badr Aldoweesh
CEO, Leaders Solutions
Email: ceo(at)ls-education.com
Tel. +966 (0) 556264441