TDC: TDC A/S bekræfter at have modtaget et indikativt tilbud, der er blevet afvist

Copenhagen, DENMARK


Som svar på de seneste artikler i medierne bekræfter TDC Group at have modtaget et indikativt tilbud fra et konsortium bestående af PFA Pension og Forsikringsselskab, PKA, ATP og Macquarie Infrastructure & Real Assets Europe Limited, vedrørende en mulig ændring af kontrollen med selskabet. Efter gennemgang af vilkårene for forslaget konkluderede TDC Group's bestyrelse, at forslaget ikke var i TDC's aktionærers og interessenters bedste interesse og forslaget er blevet afvist.

 

Vi er trygge ved udsigterne for TDC på stand-alone basis og overbeviste om det fortløbende potentiale for værdiskabelse forbundet med den tidligere annoncerede sammenlægning med MTG’s Nordic Entertainment & Studio division.

 

TDC vil altid, konsistent med TDC Group's bestyrelses forpligtelse til at varetage aktionærernes interesser, forblive åben ift. at overveje alternativer, som leverer den bedste værdiskabelse for aktionærerne fremadrettet.

 

 

Henvendelser vedrørende ovenstående bedes rettet til TDC Investor Relations, på +45 6663 7680 eller investorrelations@tdc.dk.

Denne offentliggørelse er foretaget af Mads Julius Christensen, Treasury Analyst hos TDC A/S.


 


Attachments

Release 8-2018 - DK.pdf