MUUTOKSIA SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N JOHTORYHMÄÄN


MUUTOKSIA SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N JOHTORYHMÄÄN


Yhtiön perustaja Tatu Ylösestä yhtiön strateginen neuvonantaja

SSH Communications Security Oyj:n perustaja Tatu Ylönen jää pois yhtiön johtoryhmästä ja aloittaa yhtiön strategisena neuvonantajana 1.3.2018.

Uudessa roolissaan Tatu toimii edelleenkin SSH:n tärkeänä edustajana tapahtumissa, mediassa ja sosiaalisessa mediassa ja on yhtiön neuvonantaja SSH:n strategisessa kehittämisessä. Tatu jatkaa myös strategisessa roolissa yhtiön Yhdysvaltain liiketoiminnassa SSH Communications Security, Inc:n (SSH:n Yhdysvaltain tytäryhtiö) hallituksen puheenjohtajana. Tatu jatkaa myös emoyhtiön hallituksen jäsenenä.

SSH:n toimitusjohtaja Kaisa Olkkonen toteaa: “Tatun merkitystä SSH:lle on mahdoton yliarvioida. Hän kehitti SSH-protokollan, perusti yhtiön ja on yksi tietoturva-alan harvoista todellisista visionääreistä. Uudessa roolissaan Tatu tuo panoksensa SSH:n kehitykseen ja kasvuun, mutta hänelle jää myös aikaa tutkia ja kehittää uusia tietoturva-alan teknologioita. Odotan innolla työskentelyä Tatun kanssa hänen uudessa roolissaan.”


SSH nimittää uuden talousjohtajan


Niklas Nordström (39 vuotta) on nimitetty SSH Communications Securityn talousjohtajaksi (CFO) 19.3.2018 alkaen. Niklaksella on lähes 15 vuoden kokemus erilaisista talouden ja hallinnon tehtävistä. Hänellä on ollut vastuullisia tehtäviä Suunnossa, Tiedossa ja PNM Holdingissa. Välittömästi ennen siirtymistään SSH:n palvelukseen hän toimi Biohit Oyj:n talousjohtajana.

Niklaksella on oikeustieteen tutkinto (Master of Laws) University of Kentistä Isossa-Britanniassa ja taloushallinnon tutkinto (Bachelor of Economics, Accounting and Finance) Inholland University of Applied Sciences -yliopistosta Alankomaissa.

SSH:n toimitusjohtaja Kaisa Olkkonen sanoo: “Niklas tuo meille kokemusta ja energiaa, joka auttaa kehittämään taloushallintoamme ja johtamisjärjestelmäämme. Hän on yksi johtoryhmämme avainjäseniä SSH:n käynnissä olevassa muutosprosessissa. Odotan innolla työskentelemistä hänen kanssaan.”


SSH Communications Security Oyj:n uusi johtoryhmä (1.3.2018 alkaen)

SSH Communications Security Oyj:n johtoryhmän muodostavat: 

  • Kaisa Olkkonen, toimitusjohtaja
  • Simo Karkkulainen, Chief Digital Officer
  • Jussi Löppönen, PrivX Business Program ja tuotehallinta
  • Jussi Mononen, Business Development
  • Niklas Nordström, talousjohtaja (19.3.2018 alkaen)
  • Rami Raulas, Euroopan ja Aasian myynti
  • Markku Rossi, teknologiajohtaja
  • Joe Scaff, Yhdysvaltain toiminnot ja asiakaspalvelut


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ


Kaisa Olkkonen
Toimitusjohtaja


Lisätietoa
Kaisa Olkkonen, toimitusjohtaja, puhelin +358 40 579 5216

Jakelu:
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com


SSH Communications Security
SSH Communications Security suunnittelee ja toimittaa yrityskäyttöön vaativia tietoturvaratkaisuja, jotka valvovat, säätelevät, ja automatisoivat turvattuja yhteyksiä liiketoimintakriittiseen informaatioon. Yhtiö on maailmanlaajuiseksi standardiksi muodostuneen SSH protokollan alkuperäinen keksijä. Vaativat asiakkaat ympäri maailman luottavat ratkaisuihin (kuten Universal SSH Key Manager -tuotteeseen) liiketoimintojensa suojauksessa, toimintakulujensa optimoinnissa, ja tietoturvariskiensä hallinnassa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti, ja ylläpitää toimipisteitä Helsingin pääkonttorin ja myynti-partneriverkoston lisäksi Pohjois-Amerikassa, Manner-Euroopassa, sekä Aasiassa. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.