Vincit Group Oyj: Vincit tähtää Keski-Euroopan markkinoille sveitsiläisen yhteistyökumppanin avulla

Tampere, FINLAND


LEHDISTÖTIEDOTE 06.03.2018 klo 10:30

Vincit tähtää Keski-Euroopan markkinoille sveitsiläisen yhteistyökumppanin avulla

Hervannassa perustettu ohjelmistokehityksen ja palvelumuotoilun asiantuntija Vincit on laajentunut viime vuosina voimakkaasti. Helsingin toimipiste perustettiin vuonna 2014, ja pari vuotta myöhemmin Vincit valloitti Kalifornian. Viime vuonna vuorossa oli Turku, jonne on värvätty jo noin 70 kykyä.

Seuraavaksi Vincit aikoo laajentaa toimintaansa Keski-Euroopan ja erityisesti Sveitsin sekä Liechtensteinin alueilla. Laajentumista vauhdittamaan Vincit on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Fennobiz GmbH:n kanssa. Fennobiz on sveitsiläinen myynti- ja markkinointiyhtiö, joka on erikoistunut auttamaan pohjoismaisia korkean teknologian yrityksiä läntisen Euroopan markkinoille.

Vincitin Tomi Pienimäki: "Olemme edenneet kansainvälistymisessä rauhallisin  askelin. Seuraavaksi lähdemme valloittamaan Alppeja kumppanimallilla ja kokeilemme samalla mallin soveltuvuutta meille. Uskomme Fennobizin olevan meille erinomainen kumppani Sveitsin markkinoiden avaamiseen."

Fennobizin Pekka Niskanen: "Strategista kilpailuetua tuovien tietojärjestelmien myynnissä menestys Sveitsinkin markkinoilla lähtee asiakkaiden johtotason tapaamisista ja tarpeiden ymmärtämisestä. Saavuttamamme kokemus ja tulokset kytkettynä Vincitin luovaan ratkaisuosaamiseen ovat innostava ja vaikuttava yhdistelmä."

Lisätietoja:

Vincit: toimitusjohtaja Tomi Pienimäki, +358 40 834 1399
Fennobiz: toimitusjohtaja Pekka Niskanen, +41 79 407 6044

www.vincit.fi/mediapankki/ 

Vincit lyhyesti:
Vincit tarjoaa modernia atk:ta möhlimättömyystakuulla. www.vincit.fi

Fennobiz lyhyesti:

Kutsumuksemme on auttaa pohjoismaisia yrityksiä uusille markkinoille läntisessä Euroopassa. Ponnistelemme ylittääksemme aina asiakkaidemme odotukset toimittamalla laadukkaita myynnin ja markkinoinnin palveluja juuri siellä, missä pitääkin: keskellä kohdemarkkinoita. www.fennobiz.com