Jedinečná podnikatelská platforma, která v červnu přivede největší evropské investory do Varšavy a Sofie

Akce Eastern Europe Tech Tour 2018 předním společnostem regionu přinese přehlídku inovací a příležitosti k získání financování


PORTOLA VALLEY, Kalifornie, April 12, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- Akce Eastern Europe Tech Tour 2018 (EETT) na první události svého druhu ve dnech 11.-12. června v polské Varšavě a ve dnech 12.-13. června v bulharské Sofii svede dohromady technické inovátory a investory.

Akce EETT 2018 je organizována společností Tech Tour, s počáteční podporou od Almaz Capital a asociace Bulgarian Private Equity and Venture Capital Association (BVCA). Cílem je představit podnikatele a investory a stanovit společnou cestu celého inovačního cyklu, od prvotní koncepce až po vyhodnocení.

Východní Evropa je letos v centru zájmu. Tato oblast dosahuje jednoho z nejvyšších ekonomických růstů a v posledních několika letech přinesla investorům návratnost pět miliard USD.

EETT 2018 představí 30 nejslibnějších, technicky vysoce vyspělých společností – 15 ze střední a východní Evropy: Polska, Běloruska, České republiky, Maďarska, Slovenska a Ukrajiny; a 15 z jihovýchodní Evropy: Bulharska, Albánie, Bosny a Hercegoviny, Chorvatska, Řecka, Rumunska, Srbska, Slovinska, Makedonie (FYROM), Moldávie a Černé Hory.

Přísným hodnocením projde více než 200 společností vedených podnikateli, které charakterizuje iniciativa a inovativní přístup. Budou hodnoceny na základě jedinečnosti svých technologií, síly obchodního modelu, vize, schopnosti realizovat svůj obchodní plán a kvality a zdokumentovaných výsledků managementu. Vybrané společnosti budou představeny delegaci 40 mezinárodních investorů aktivních v dané oblasti, jakož i 40 místním investorům a regionálním klíčovým hráčům.

Akci EETT 2018 vedou:

  • Alexander Galitsky, prezident EETT a spoluzakladatel a managing partner společnosti Almaz Capital;
  • Marcin Hejka, předseda výběrové komise pro střední a východní Evropu a zakládající partner společnosti OTBVentures;
  • Evgeny Angelov, předseda výběrové komise pro jihovýchodní Evropu, předseda BVCA a partner ve společnosti PostScriptum Ventures.

Tato událost je skvělou příležitostí pro podnikatele prezentovat své podniky spekulativním investorům a strávit několik dnů v jednom týmu s investory, účastnit se interaktivních sezení, obědů a speciálních událostí. Tato událost může přinést řadu příležitostí k propojení mezi zúčastněnými stranami, společnostmi a investory, a také možnost sdílet komplexní informace o procesu investování. Oficiálním jazykem akce Eastern Europe Tech Tour 2018 je angličtina.

Všechny začínající podniky se akce EETT 2018 mohou zúčastnit zdarma. Konečný termín žádosti je 13. duben 2018. Uzávěrka tzv. early-bird registrace se slevou  uplyne 12. dubna 2018.

Média se mohou zúčastnit bezplatně. S žádostí o registraci se obracejte na adresu hhristov@techtour.com nebo Irina@almazcapital.com do 11. června 2018 na část pořádanou ve Varšavě a do 12. června pro Sofii. K dispozici jsou také partnerské balíčky.

O Tech Tour 
Společnost Tech Tour byla založena v roce 1998 jako společenství se silnými pozicemi na investorském kapitálovém trhu. Každoročně propagujeme inovativní společnosti a jejich projekty na 25 propojených akcích. Máme dvacetileté zkušenosti napříč celou Evropou a Středním východem a představujeme jedinečnou platformu přesahující hranice pro inovativní technické společnosti – počínaje nápadem až po úspěšný příběh. Navštivte stránky: www.techtour.com.

O společnosti Almaz Capital
Almaz Capital  je mezinárodní podnik s rizikovým kapitálem Venture Capital investující do kapitálově efektivních technologických společností v raném stádiu jejich vývoje. Unikátní fond Almaz Capital se sídlem v Silicon Valley spojuje východoevropské technické a podnikatelské talenty s trhem ve Spojených státech a pomáhá budovat globální podniky. Navštivte stránky: www.almazcapital.com.

O BVCA
Bulharská asociace Bulgarian Private Equity and Venture Capital Association je klíčovou institucí soustřeďující zájmy soukromých investorů, fondů obchodujících s rizikovým kapitálem a podnikatelské sféry v Bulharsku. BVCA pracuje společně se svými členy na zlepšování podnikatelského prostředí a podporuje inovace a růst v zemi a v regionu střední a východní Evropy. Navštivte stránky: http://bvca.bg/en/.

Spojte se s námi
https://twitter.com/TechTourHQ
https://www.linkedin.com/company/tech-tour
https://www.facebook.com/TechTourHQ/
https://www.youtube.com/c/TechTourEurope

Další informace najdete na stránkách www.techtour.com/events.

Kontakt pro média: Irina Goryacheva, Irina@almazcapital.com; 650-644-4530