Heeros Oyj
Lehdistötiedote 21.8.2018  10:30

Heeros tuo tilitoimistoille lisää automaatiota päivittäiseen työhön

Heeros on julkaissut uuden erityisesti tilitoimistoille tarkoitetun päivityksen Heeroksen pilvipalveluna tarjottavaan ohjelmistoon. Uusi toiminto, ns tilitoimisto dashboard kokoaa ja esittää kirjanpitäjän tai reskontranhoitajan tarvitseman informaation aikaisempaa selvästi helpommin omaksuttavassa muodossa ja tehostaa päivittäistä työtä huomattavasti. Dashboardin teknisessä toteutuksessa hyödynnetään automaatiota ja ohjelmistorobotiikkaa.

Pilottiasiakkaana toiminut Tilistar Oy on kokenut selvän tehokkuuden parannuksen kirjanpitäjien päivittäisissä rutiineissa. "Uudessa tilitoimisto-dashboardissa kaikki toimenpiteitä odottavat työt on koottu yhteen näkymään, mikä säästää valtavasti aikaa ja vaivaa.", kertoo toimisto- ja tietohallintopäällikkö Merja Raivio Tilistarista.

"Meidän tärkeimpiä asiakasryhmiä ovat tilitoimistot. Taloushallinnon digitalisaatio on osittain jo arkea yksittäisissä yrityksessä ja haemme uudella toiminnolla lisää automaatiota nimenomaan tilitoimistoille ja palvelukeskuksille, joissa hoidetaan usean yrityksen asioita kerralla. Automaatioasteen nosto on asiakkaillemme ehkä tärkeimpiä kehityskohteita ja pystymme antamaan siihen erittäin tehokkaan työkalun", Heeroksen toimitusjohtaa Matti Lattu toteaa.

Heeros lyhyesti
Heeros on suomalainen sähköisiin SaaS (Software-as-a-Service) -pohjaisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot. Heeroksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset toimipisteet Rotterdamissa ja Tukholmassa.

Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2017 päättyneellä tilikaudella oli 7,3 miljoonaa euroa. Vuoden 2017 liikevaihdosta oli yli 90% jatkuvaa eli kuukausimaksuista ja transaktiomaksuista muodostuvaa tasaista tulovirtaa. Heeroksen osake on listattu First North -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella HEEROS.

Lisätietoja
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com