Paskelbta kandidatų į nepriklausomus AB „Klaipėdos nafta“ audito komiteto narius atranka

2018 m. rugpjūčio 28 d. AB „Klaipėdos nafta“ (toliau – Bendrovė) paskelbė apie vykdomą kandidato į Bendrovės nepriklausomus audito komiteto prie stebėtojų tarybos (toliau – Audito komitetas) narius atranką.

2018 m. rugpjūčio 28 d. AB „Klaipėdos nafta“ (toliau – Bendrovė) paskelbė apie vykdomą kandidatų į Bendrovės nepriklausomus audito komiteto prie stebėtojų tarybos (toliau – Audito komitetas) narius atranką.

Skelbiama vieno nepriklausomo Bendrovės Audito komiteto nario atranka.

Nepriklausomo Audito komiteto nario atranka vykdoma pagal Akcinės bendrovės „Klaipėdos nafta“ nepriklausomų audito komiteto narių atrankos aprašą, patvirtintą Bendrovės stebėtojų tarybos 2018 m. gegužės 28 d. sprendimu. Įvykdžius kandidatų atranką, nepriklausomą Audito komiteto narį išrinks Bendrovės Stebėtojų taryba.

Skelbimas apie vykdomą nepriklausomo Audito komiteto nario atranką ir atrankos procedūros dokumentai paskelbti Bendrovės interneto svetainėje https://www.kn.lt/naujienos/naujienos/skelbiama-kandidatu-i-ab-klaipedos-nafta-nepriklausomo-audito-komiteto-nario-pozicija-atranka-/2580.

Jonas Lenkšas, Finansų direktorius, tel. +370 694 80594