Viafin Service listautuu Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle

SWEDEN


Helsinki, 20.11.2018 – Kaupankäynti Viafin Service Oyj:n (kaupankäyntitunnus: VIAFIN) osakkeilla alkaa tänään Nasdaq First North Finland -markkinapaikalla. Yhtiön toimialaluokitus on Teollisuustuotteet ja -palvelut. Viafin Service on Nasdaqin pohjoismaisten pörssien* 66. uusi yhtiö tänä vuonna. Yhtiön listautuminen on yhdestoista listautuminen Helsingin pörssissä vuonna 2018.

Viafin Service Oyj on teollisuuden kunnossapitoon, putkistojen ja laitteistojen huoltoon sekä asentamiseen erikoistunut yhtiö. Viafin Service harjoittaa liiketoimintaa pääasiassa Suomessa, ja sen asiakkaisiin kuuluu useita sellu-, kartonki-, energia-, kemian- sekä metalliteollisuuden alalla toimivia suuria yrityksiä. Yhtiöllä on kymmenen alueellista palveluyksikköä kahdeksalla paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Lisätietoa www.viafinservice.fi

”Olen erittäin tyytyväinen listautumisannin kysyntään ja tulokseen. Listautumisannin ylimerkintä on mielestäni hyvä indikaatio sijoittajien vahvasta luottamuksesta ja uskosta yhtiöön ja sen tulevaisuuteen. Olen myös erittäin iloinen, että omistajapohjamme kasvoi useilla merkittävillä suomalaisilla institutionaalisilla sijoittajilla ja myös lukuisilla yksityissijoittajilla. Olemme edenneet suunnitelmiemme mukaisesti ja listautuminen on yksi tärkeä vaihe, joka mahdollistaa yhtiön kasvattamisen ja laajentamisen kasvustrategiamme mukaisesti. Haluan kiittää kaikkia antiin osallistuneita luottamuksesta ja toivotan kaikki uudet osakkeenomistajamme tervetulleiksi mukaan Viafin Servicen kasvutarinaan”, toteaa Viafin Service Oyj:n toimitusjohtaja Tuomas Tuomela.

Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman sanoi: ”Meillä on ilo toivottaa Viafin Service tervetulleeksi Helsingin pörssiin, jossa se on mielenkiintoinen lisäys Nasdaq First North -markkinapaikalle. Onnittelemme yhtiötä hienosti onnistuneen listautumisannin johdosta, ja odotamme innolla pitkää yhteistyötä Viafin Servicen ja sen osakkeenomistajien kanssa.”

Yhtiön Nasdaq First North Finland -sääntöjen mukaisena hyväksyttynä neuvonantajana toimii Alexander Corporate Finance Oy.

*Päämarkkinat ja Nasdaq First North -markkinapaikat Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa.
 

Nasdaq First North -markkinapaikka

Nasdaq First North on kasvuyhtiöille suunniteltu monenkeskinen markkinapaikka, jota Nasdaqin pohjoismaiset pörssit ylläpitävät (Nasdaq First North Denmark on Tanskan lain mukaan vaihtoehtoinen markkinapaikka). Nasdaq First North ei ole EU-säädöksissä määritelty säännelty markkina. Kaupankäynnin kohteeksi otettujen yhtiöiden tulee noudattaa Nasdaq First North -markkinapaikalle laadittuja sääntöjä pörssin säännellyn markkinan listalleottovaatimuksien sijaan. First North -yhtiöön sijoittaminen saattaa sisältää suuremman riskin kuin päämarkkinan yhtiöön sijoittaminen.

Nasdaq-konserni

Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) on maailman johtava kaupankäynti-, selvitys-, pörssiteknologia-, arvopapereiden listaus-, markkinainformaatio- ja listayhtiöpalveluiden tarjoaja. Nasdaqin monipuolinen tuotevalikoima mahdollistaa asiakkaiden luotettavan liiketoimintavision suunnittelun, optimoinnin ja toteutuksen. Nasdaq toteuttaa tämän vahvalla teknologiaosaamisellaan, jonka avulla yhtiöiden toimintaan voidaan tuoda läpinäkyvyyttä ja pääomamarkkinoilla toimimiseen tarvittavaa tietoa. Maailman ensimmäisen elektronisen pörssimarkkinan kehittäjän teknologiaa käytetään yli 100 pörssin toiminnassa 50 eri maassa, ja joka kymmenes pörssikauppa maailmassa toteutetaan Nasdaqin teknologialla. Nasdaqiin kuuluviin pörsseihin on listautunut yli 4 000 yhtiötä, joiden yhteenlaskettu markkina-arvo on noin 15 biljoonaa dollaria. Lisätietoa Nasdaqista löytyy osoitteesta business.nasdaq.com .

Nasdaq Copenhagen, Nasdaq Helsinki, Nasdaq Iceland, Nasdaq Riga, Nasdaq Stockholm, Nasdaq Tallin, Nasdaq Vilnius, Nasdaq Clearing ja Nasdaq Broker Services ovat tuotemerkkejä vastaaville säänneltyjä markkinoita edustaville yhtiöille, joita ovat Nasdaq Copenhagen A/S, Nasdaq Helsinki Oy, Nasdaq Iceland Hf., Nasdaq Riga AS, Nasdaq Stockholm AB, Nasdaq Tallinn AS, AB Nasdaq Vilnius, Nasdaq Clearing AB ja Nasdaq Broker Services AB.  Nasdaq Baltic edustaa Nasdaqin yhteistä tarjontaa Tallinnassa, Riiassa ja Vilnassa.

Cautionary Note Regarding Forward-Looking Statements

The matters described herein contain forward-looking statements that are made under the Safe Harbor provisions of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. These statements include, but are not limited to, statements about Nasdaq and its products and offerings. We caution that these statements are not guarantees of future performance. Actual results may differ materially from those expressed or implied in the forward-looking statements. Forward-looking statements involve a number of risks, uncertainties or other factors beyond Nasdaq's control. These factors include, but are not limited to factors detailed in Nasdaq's annual report on Form 10-K, and periodic reports filed with the U.S. Securities and Exchange Commission. We undertake no obligation to release any revisions to any forward-looking statements.
 

LISÄTIETOJA:
Maarit Bystedt
puh. (09) 6166 7274
maarit.bystedt@nasdaq.com