Conectys rozpoczyna swoją działalność w Poznaniu, (Polska); do końca 2018 roku chce zatrudnić ponad 100 pracowników

Polska jest ósmą globalną lokalizacją dla szybko rozwijającego się dostawcy usług z sektora BPO

POZNAŃ, Polska, Dec. 12, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- Conectys, uznany lider w dostarczaniu wielojęzycznych i wielokulturowych usług z zakresu outsourcingu, zapowie dzisiaj rozpoczęcie swojej działalności w Poznaniu (Polska). Po przeprowadzeniu szeroko zakrojonych badań rynkowych szybko rozwijająca się firma wybrała Polskę ze względu na różnorodność puli talentów, poziom wykształcenia i umiejętności językowe. Conectys rozpoczyna swoją działalność w Polsce, zatrudniając ponad 50 pracowników, a do końca 2018 r. planuje zatrudniać ich ponad 100. Według prognoz ta szybka ekspansja potrwa do 2019 r.

„Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszych wczesnych doświadczeń w Poznaniu”, mówi Arnold Cobbaert, CEO Conectys. „Przez jakiś czas przyglądaliśmy się temu miejscu. Miasto szczyci się co najmniej 25 uniwersytetami, a dojrzałość dobrze rozwiniętego systemu szkolnictwa wyższego przyciąga studentów z różnych sąsiadujących krajów. Ponadto bliska odległość siedziby do Niemiec sprawia, że jest to doskonałe miejsce do świadczenia usług outsourcingu w języku niemieckim. Bardzo inwestujemy w rekrutację, rozwój i pracę z lokalnym kierownictwem. Ogólnie oznacza to, że nasi klienci korzystają z naszych wielokrotnie nagradzanych narzędzi i procesów w połączeniu z dostępem do imponującej, wysokiej jakości wielojęzycznej puli talentów. Chętnie pomożemy naszym klientom osiągnąć ich cele poprzez wartość, jaką przynosi ta nowa lokalizacja, a także przyczynimy się do rozwoju lokalnego poprzez nasz własny rozwój”.

Poznań (Polska) jako miejsce siedziby został również wybrany ze względu na bezpośrednie połączenie z międzynarodowymi portami lotniczymi oraz dojrzałą infrastrukturę telekomunikacyjną i nieruchomościową. Ponadto uplasował się na szóstym miejscu w krajobrazie usług biznesowych w Polsce i jest zamieszkiwany przez 1,4 miliona dobrze wykształconych i wysoko wykwalifikowanych mieszkańców. Wzrost ten stanowi kontynuację dynamicznej ekspansji firmy Conectys w skali globalnej.

Firma Conectys aktualnie prowadzi dynamiczny proces rekrutacji. Firma aktywnie rekrutuje członków zespołu z biegłą znajomością języka polskiego, angielskiego, niemieckiego i/lub rosyjskiego do pracy w zakresie moderacji treści i obsługi klienta, a także na wiele stanowisk kierowniczych średniego i wyższego szczebla. Zainteresowani kandydaci więcej informacji mogą znaleźć tutaj: Conectys Careers.

Conectys

Conectys to uznany lider w zakresie globalnych, wielojęzycznych i wielokulturowych usług outsourcingowych dostarczający wyspecjalizowane, wielokrotnie nagradzane rozwiązania, które tworzą znaczące zróżnicowanie konkurencyjne i wartość marki dla organizacji w skali globalnej. Firma Conectys łączy utalentowane zespoły wielojęzyczne z efektywnymi procesami jakości stymulowanymi doświadczeniami klientów i sprawdzoną technologią, aby zapewnić nowe poziomy personalizacji usług i rentowności. Conectys oferuje wielojęzyczną obsługę klienta, wsparcie techniczne, usługi moderowania treści generowanych przez użytkowników oraz usługi centrum operacji sieciowych ze strategicznie wybranych lokalizacji dostaw w ponad 35 językach, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku. Wszystkie usługi są napędzane przez Contact Center SaaS firmy Conectys, system ConectysOS®, uznanego w branży finalistę Automation Project of the Year. Został on zaprojektowany jako wartościowa propozycja dla klientów i zawiera standardowe funkcje, łącząc monitorowanie jakości, zarządzanie kadrami i widoki w czasie rzeczywistym oraz solidny system CRM ze zautomatyzowanym raportowaniem i analizą danych oraz spostrzeżeniami klientów w jednym w pełni zgodnym ze standardem PCI DSS systemie zarządzania klientami.

Siedziby Conectys znajdują się w Stanach Zjednoczonych, Belgii, Rumunii, na Tajwanie, w Turcji, Polsce i na Filipinach, zapewniając firmom z branży nowych technologii, handlu detalicznego, telekomunikacji, finansów, podróży, hotelarstwa, gier i rozrywki globalny zasięg i międzynarodową skalę działania. Firma Conectys ma certyfikat ISO 9001:2015 i certyfikat zgodności z PCI DSS. W 2017 r. firma Conectys zdobyła nagrodę Silver Stevie® w kategorii Obsługa klienta oraz nagrodę Gold Stevie® w 2016 r. Firma została również wyróżniona tytułem Najlepszej Firmy sektora usług BPO roku 2016 i 2014 w konkursie CEE Awards, a wiodący analitycy umieścili ją w rankingu Top 10 Global Multilingual Outsourcing Vendor.

Więcej informacji można znaleźć pod adresemhttps://www.conectys.com/.

Dane kontaktowe dla mediów:
Zespół ds. PR Conectys
pr@conectys.com