Neo Industrial Oyj:n tytäryhtiö Reka Kaapeli tuo älykkäät kaapelikelat markkinoille


NEO INDUSTRIAL OYJ       SIJOITTAJAUUTINEN         23.1.2019 klo 9:00

Neo Industrial Oyj:n tytäryhtiö Reka Kaapeli tuo älykkäät kaapelikelat markkinoille

Reka Kaapeli Oy tuo älykkäät kaapelikelat markkinoille ensimmäisenä Pohjois-Euroopassa. Älykäs kelahallinta mahdollistaa mm. kelojen sijainti- ja statustietojen seuraamisen reaaliaikaisesti sekä relevantin datan kulkemisen kelan mukana. Kelahallinnan digitalisoinnin myötä Reka Kaapeli pystyy tarjoamaan asiakkailleen joustavampaa kelapalvelua, helpompaa varastonhallintaa ja entistä sujuvammat kelapalautukset.

Reka Kaapeli pilotoi älykästä kelahallintajärjestelmää alkuvuoden 2019 aikana yhteistyössä valittujen asiakkaiden kanssa. Palvelu avataan asteittain kaikille Rekan asiakkaille talvella 2019-2020.

Reka Kaapeli esittelee digitaalisen kelahallinnan ratkaisuaan sähkö- ja tietoverkkoliiketoiminnan ammattimessuilla, Verkostomessuilla, Tampereella 23.-24.1.2019. Reka Kaapeli lanseeraa tapahtumassa myös useita uusia tuotteita säävarman sähköverkon rakentamiseen. Uutuustuotteet ovat laadukkaita, vaativiin pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltuja maakaapeleita kaupunki- ja haja-asutusalueiden liityntäkaapelointeihin.

PoweRex-tuoteperheen uudet tuotteet AXCMK/PE PoweRex ja AXAMK PoweRex ovat korkealaatuisia, suoraan maa-asennukseen suunniteltuja, aurattavia 0,6/1 kV verkonrakennuskaapeleita. Molempien erityisominaisuuksiin kuuluu mm. repäisylangan mahdollistama helppo kuorittavuus. Alumiinirakenteisen AXAMK PoweRex -kaapelin etuna on materiaaliratkaisun mukanaan tuoma keveys perinteisiin kilpaileviin tuotteisiin verrattuna. DryRex-tuoteperheen uusi tulokas AHXAMK-WPE on asennustyötä helpottavalla johdinratkaisulla varustettu täysin vesitiivis ja aurattava keskijännitekaapeli 12/20(24) kV sähköverkkoihin.

Lisätietoja Reka Kaapelin Verkostomessuilla lanseeraamista uutuustuotteista: www.reka.fi/uutiset/reka-kaapeli-verkostomessuilla

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ralf Sohlström
Puh. 040 770 2720

www.neoindustrial.fi

Neo Industrial Oyj:n strategiana on investoida pääasiassa teollista liiketoimintaa harjoittaviin ja keskenään synergiaetuja tarjoaviin yrityksiin. Yhtiön tavoitteena on kehittää ostettuja yrityksiä aktiivisella omistajuudella ja luoda niihin lisää arvoa. Tuottoa sijoitukselle syntyy osinkona ja arvonnousuna. Neo Industrialin B-osake noteerataan NASDAQ Helsingin päämarkkinalla. Neo Industrialin teollisena toimialana on kaapeliteollisuus.