Asiakastieto Groupin vuoden 2018 vuosikertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu


ASIAKASTIETO GROUP OYJ, PÖRSSITIEDOTE 7.3.2019 KLO 15.30

Asiakastieto Groupin vuoden 2018 vuosikertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu

Asiakastieto Groupin vuoden 2018 vuosikertomus ja selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on julkaistu suomeksi ja englanniksi konsernin sijoittajasivuilla osoitteessa http://investors.asiakastieto.fi/?lang=fi. Vuosikertomuksen PDF-tiedosto on lisäksi tämän tiedotteen liitteenä.

Vuosikertomus sisältää konsernin vuoden 2018 tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on myös julkaistu erillisenä PDF-tiedostona, joka on saatavilla konsernin sijoittajasivuilla osoitteessa http://investors.asiakastieto.fi/?page_id=2220&lang=fi
sekä tämän tiedotteen liitteenä.

Asiakastieto Group julkaisee selvityksen ei-taloudellisesta tiedosta vuodelta 2018 konsernin sijoittajasivuilla kevään aikana.

ASIAKASTIETO GROUP OYJ

Lisätietoja:
Pia Katila
Sijoittajasuhdepäällikkö
puh. 010 270 7506

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
keskeiset tiedotusvälineet
investors.asiakastieto.fi

Asiakastieto Group on yksi Pohjoismaiden johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista. Konsernin tuotteita ja palveluita käytetään ensisijaisesti riskienhallinnassa, taloushallinnossa, päätöksenteossa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Yhtiöbrändimme Suomen markkinoilla on Suomen Asiakastieto ja Ruotsissa UC. Vuoden 2018 pro forma -liikevaihtomme oli 134 miljoonaa euroa ja työntekijöitä oli noin 450. Konserni palvelee useita toimialoja, joista suurimpiin kuuluvat rahoitus- ja pankkitoiminta, tukku- ja vähittäiskauppa sekä asiantuntijapalveluyritykset. Asiakastieto Group on listattu Nasdaq Helsinkiin kaupankäyntitunnuksella ATG1V. Lisätietoa Asiakastieto Groupista saa verkkosivuilta www.asiakastieto.fi ja www.uc.se.


Attachments

Asiakastieto Group Oyj_Vuosikertomus_2018 Asiakastieto Group Oyj_Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä_2018