Muutoksia Cramo-konsernin johtoryhmässä


Cramo Oyj                                                                   Pörssitiedote 2.4.2019, klo 13.00

Muutoksia Cramo-konsernin johtoryhmässä

Peter Bäckström, johtaja, kone- ja laitevuokraus, Skandinavia; toimitusjohtaja, Cramo AB sekä Mattias Rådström, johtaja, viestintä, markkinointi ja sijoittajasuhteet, kummatkin Cramo-konsernin johtoryhmän jäseniä, jättävät tehtävänsä välittömästi. Joakim Schedvins, nykyinen Cramo AB:n talousjohtaja, tulee toimimaan Skandinavian kone- ja laitevuokrauksen johtajana, kunnes seuraaja on nimitetty. Cramo-konsernin talous- rahoitusjohtaja Aku Rumpunen vastaa jatkossa yhtiön sijoittajasuhteista.

Joakim Schedvins (s. 1976) aloitti vuonna 2018 Cramo AB:n talousjohtajana. Hän on aiemmin työskennellyt talous- ja rahoitusjohtajana monissa yhtiöissä ja hänellä on myös taustaa liikejohdon konsultoinnissa.

“Schedvins on nopeasti omaksunut liiketoimintamme ja Shape and Share -strategiamme. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Schedvins tulee toimimaan Skandinavian kone- ja laitevuokrausliiketoimintamme väliaikaisena johtajana”, sanoo Leif Gustafsson, Cramo-konsernin toimitusjohtaja.

Peter Bäckström on ollut Cramon palveluksessa sekä konsernin johtoryhmän jäsen vuodesta 2017.

Mattias Rådström on ollut Cramon palveluksessa sekä konsernin johtoryhmän jäsen vuodesta 2016.

“Haluan kiittää Peter Bäckströmiä ja Mattias Rådströmiä heidän panoksistaan konsernin hyväksi ja toivotan heille kaikkea hyvää jatkossa”, sanoo Leif Gustafsson.

Cramo Oyj
Leif Gustafsson
toimitusjohtaja

Lisätiedot:
Leif Gustafsson, toimitusjohtaja, puh: 010 661 10

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.cramogroup.com

Cramo on Euroopan toiseksi suurin vuokrausalan yritys, joka on erikoistunut kone- ja laitevuokraukseen, vuokraukseen liittyviin palveluihin sekä siirtokelpoisten tilojen vuokraukseen. Cramo toimii 14 maassa ja sillä on noin 300 toimipistettä. Cramolla on noin 2 700 työntekijää, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 780 miljoonaa euroa. Cramo (CRA1V) on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.
Cramo Adapteo on Cramon siirtokelpoisten tilojen liiketoiminnan alabrändi.

Lisätietoja: www.cramogroup.com, www.twitter.com/cramogroup