Muutos Cramo-konsernin johtoryhmässä


Cramo Oyj                   Pörssitiedote 8.4.2019, klo 9:00

Muutos Cramo-konsernin johtoryhmässä

Sohana Josefsson on nimitetty markkinoinnin ja viestinnän johtajaksi sekä Cramo-konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään heti ja raportoi toimitusjohtaja Leif Gustafssonille.

Josefssonilla on vuosien työkokemus viestinnästä, tuote- ja prosessikehityksestä sekä analyysistä eri johtotehtävissä. Hänen viimeisin roolinsa oli Pohjoismaiden suurimman rautatielogistiikkayrityksen Green Cargo AB:n viestinnän sekä HR:n johtajana. Josefssonilla on julkishallinnon sekä johtamisen maisterintutkinto Tukholman yliopistosta.

”Markkinointi ja viestintä on välttämätöntä Cramon kaltaiselle palveluyritykselle. Brändimme vahvistaminen ja viestiminen asiakkaillemme, työntekijöillemme sekä muille sidosryhmille on meille avainasemassa. Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Sohannan tervetulleeksi Shape & Share -kulttuuriimme”, sanoo Leif Gustafsson.

Cramo Oyj

Leif Gustafsson
toimitusjohtaja

Lisätiedot:
Leif Gustafsson, toimitusjohtaja, puh: 010 661 10, sähköposti: leif.gustafsson@cramo.com
Gunilla Hellström, Cramo-konsernin ulkoinen viestintä, puh: +46 70 678 1179, sähköposti: gunilla.hellstrom@cramo.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.cramogroup.com

Cramo on Euroopan toiseksi suurin vuokrausalan yritys, joka on erikoistunut kone- ja laitevuokraukseen, vuokraukseen liittyviin palveluihin sekä siirtokelpoisten tilojen vuokraukseen. Cramo toimii 14 maassa ja sillä on noin 300 toimipistettä. Cramolla on noin 2 700 työntekijää, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 780 miljoonaa euroa. Cramo (CRA1V) on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja: www.cramogroup.com, www.twitter.com/cramogroup