Kvietimas į „Lietuvos energijos“ grupės 2018 metų finansinių rezultatų ir 2019 metų planų pristatymą internetiniame seminare


„Lietuvos energija“ kviečia grupės įmonių akcininkus, obligacijų savininkus, investuotojus, analitikus ir visus besidominčius į grupės 2018 metų audituotų finansinių rezultatų pristatymą internetiniame seminare (angl. „webinar“). Pradžia – 2019 m. balandžio 17 d. 9.00 val. Seminaras vyks anglų kalba.

„Lietuvos energijos“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas Darius Maikštėnas bei finansų ir iždo direktorius Darius Kašauskas pakomentuos visos „Lietuvos energijos“ grupės 2018 metų audituotus finansinius veiklos rezultatus bei 2019 metų planus ir po pristatymo atsakys į dalyvių klausimus.

Dėl riboto seminarui skirto laiko, maloniai prašome atsiųsti klausimus iš anksto iki 2019 m. balandžio 16 d. el. paštu: simona.backiene@nasdaq.com.

Kaip prisijungti prie internetinio seminaro?
Visus norinčius dalyvauti internetiniame seminare, prašome registruotis aktyvuojant šią nuorodą: https://attendee.gotowebinar.com/register/1625623941100854787. Jums bus išsiųsta nuoroda prisijungti į internetinį seminarą ir instrukcija, kaip sėkmingai tai padaryti. Jungiantis į seminarą pirmą kartą, bus prašoma atsisiųsti nedidelį priedą interneto naršyklei. Internetinis seminaras bus įrašomas, o jo įrašas bus patalpintas „Lietuvos energija“, UAB, internetiniame puslapyje www.le.lt, taip pat Nasdaq Vilnius biržoje listinguojamų grupės įmonių AB „Energijos skirstymo operatorius“ ir „Lietuvos energijos gamyba“, AB, puslapiuose www.eso.lt, www.gamyba.le.lt bei Nasdaq Baltic youtube.com paskyroje.

Kas yra internetinis seminaras?
Internetinis seminaras – internetinė priemonė, kurios metu bendrovės atsakingi asmenys komentuoja bendrovės finansinius rezultatus. Internetinis seminaras suteikia galimybę esamiems ir potencialiems bendrovės investuotojams, žiniasklaidai bei kitiems vertybinių popierių rinkos dalyviams bendrauti su bendrovių vadovais internetinėmis priemonėmis, tiesiogiai užduoti klausimus ir iš karto gauti atsakymus.

Papildoma informacija:
Valentas Neviera
„Lietuvos energijos“ grupės darnaus vystymosi komunikacijos vadovas
valentas.neviera@le.lt, +370 670 25997