Source: EAB Group Plc

Finanssivalvonta on hyväksynyt EAB Group Oyj:n listalleottoesitteen

EAB Group Oyj, Pörssitiedote 25.4.2019 klo 11.45

Finanssivalvonta on hyväksynyt EAB Group Oyj:n listalleottoesitteen

Finanssivalvonta on tänään 25.4.2019 hyväksynyt EAB Group Oyj:n (”Yhtiö”) pörssilistalle siirtymiseen liittyvän listalleottoesitteen. Esite on saatavilla sähköisesti suomenkielisenä Yhtiön verkkosivuilta osoitteesta www.eabgroup.fi/sijoittajat/listautuminen ja paperiversiona normaalina toimistoaikana Yhtiön toimipisteestä Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki sekä Nasdaq Helsinki Oy:n palvelupisteestä osoitteesta Fabianinkatu 14, 00100 Helsinki.

Yhtiö jätti 17.4.2019 hakemuksen Yhtiön kaikkien osakkeiden ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n (”Helsingin Pörssi”) ylläpitämälle pörssilistalle. Yhtiön A-sarjan ja B-sarjan osakkeet on tarkoitus yhdistää yhdeksi osakesarjaksi ennen listautumista. Kaupankäynnin Yhtiön osakkeilla odotetaan alkavan pörssilistalla arviolta 2.5.2019, edellyttäen, että Helsingin Pörssi hyväksyy listalleottohakemuksen.

EAB GROUP OYJ
Hallitus

Lisätietoja:
EAB Group Oyj

Daniel Pasternack, toimitusjohtaja
+358 50 569 3416
daniel.pasternack@eabgroup.fi

Kari Juurakko, hallituksen puheenjohtaja
+358 50 582 7411
kari.juurakko@eabgroup.fi

EAB-konserni tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia varainhoitopalveluita yksityisasiakkaille, yrityksille ja ammattisijoittajille. Konsernin emoyhtiö EAB Group Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n (Helsingin pörssi) ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. EAB-konsernin markkinointinimenä käytetään nimeä Elite Alfred Berg. Konserniin kuuluu sijoituspalveluita tarjoava EAB Varainhoito Oy ja rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahaston hoitajana toimiva EAB Rahastoyhtiö Oy. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 14 paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on yli 100 sijoitusalan ammattilaista, minkä lisäksi sen palveluita tarjoaa yli 25 sidonnaisasiamiestä. Konserni hoitaa asiakkaidensa puolesta yli 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu EAB-konsernin palveluihin osoitteessa: www.eabgroup.fi.

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.eabgroup.fi