Source: Consti Yhtiöt Oyj

Muutoksia Consti-konsernin johtoryhmässä

CONSTI YHTIÖT OYJ PÖRSSITIEDOTE 26.4.2019, KLO 08.35

Muutoksia Consti-konsernin johtoryhmässä

Heikki Untamala lakiasiainjohtajaksi

Heikki Untamala (s.1969, OTK, Varatuomari) on nimitetty Consti Yhtiöt Oyj:n lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Untamala on viimeksi toiminut toimitilat ja kiinteistöt -segmentin lakiasiainpäällikkönä YIT Oyj:n palveluksessa. Hänellä on pitkä ura erilaisissa lakimies- ja asianajajatehtävissä muun muassa Lemminkäisen ja Asianajotoimisto Krogerus Oy:n palveluksessa.

Heikki Untamala aloittaa Constin palveluksessa 2.5.2019 ja hän raportoi toimitusjohtaja Esa Korkeelalle.

"Toivotan Heikin lämpimästi tervetulleeksi Constille. Hänellä on syvä asiantuntemus toimialastamme ja liiketoiminnastamme, ja hän pystyy oikeanlaisella osaamisellaan tukemaan Constin tuottavuuden ja kannattavuuden parantamista. Heikin johdolla rakennamme tehokkaan juridisen tukitoiminnon, joka tulee olemaan tärkeä liiketoimintajohtomme kumppani hankkeidemme menestyksekkäässä toteutuksessa", sanoo toimitusjohtaja Esa Korkeela.

Heikki Untamalan CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internet-sivuilla osoitteessa: http://investor.consti.fi/fi-FI/corporate-governance/ceo-and-management-team/management-team

Juha Salmisen johtoryhmän jäsenyys päättyy

Consti Yhtiöt Oyj:n kehitysjohtaja ja johtoryhmän jäsen Juha Salminen on ilmoittanut siirtyvänsä uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Vuodesta 2012 lähtien kehitysjohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä työskennellyt Salminen jatkaa nykyisessä tehtävässään 31.8.2019 saakka. Consti Yhtiöt Oyj ja Salminen ovat yhdessä sopineet, että Salminen jättää tehtävänsä konsernin johtoryhmän jäsenenä.

”Kiitän lämpimästi Juha Salmista hänen Constin hyväksi tekemästään työstä. Hänen roolinsa yhtiön kehittämisessä on ollut merkittävä. Toivotan Juhalle kaikkea hyvää jatkossa”, toimitusjohtaja Esa Korkeela sanoo.

Johtoryhmän kokoonpano ja vastuualueet

Muutosten seurauksena Consti Yhtiöt Oyj:n johtoryhmä muodostuu toimitusjohtaja Esa Korkeelan lisäksi seuraavista henkilöistä: Joni Sorsanen, talousjohtaja; Risto Kivi, liiketoimintajohtaja Taloyhtiöt ja Julkiset; Jukka Mäkinen, liiketoimintajohtaja Yritykset; Pekka Pöykkö, liiketoimintajohtaja Talotekniikka; Markku Kalevo, Taloyhtiöt-liiketoiminnan laskenta- ja myyntijohtaja; Pirkka Lähteinen, Yritykset-liiketoiminnan aluejohtaja, Heikki Untamala, lakiasiainjohtaja ja Turo Turja, henkilöstöjohtaja.

CONSTI YHTIÖT OYJ

Lisätietoja:
Esa Korkeela, Toimitusjohtaja, Consti Yhtiöt Oyj, Puh. +358 40 730 8568

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.consti.fi

Consti on yksi Suomen johtavia korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneitä yhtiöitä. Consti tarjoaa kattavasti korjausrakentamisen ja talotekniikan palveluita taloyhtiöille, yrityksille ja sijoittajille sekä julkiselle sektorille Suomen kasvukeskuksissa. Yhtiöllä on neljä liiketoiminta-aluetta: Taloyhtiöt, Yritykset, Julkiset ja Talotekniikka. Vuonna 2018 Consti-konsernin liikevaihto oli 316 miljoonaa euroa, ja se työllistää yli 1000 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista.

Consti Yhtiöt Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla, ja sen kaupankäyntitunnus on CONSTI. www.consti.fi