PolyWorks® Metrology Suite 2019, Üretimde Kullanımı Kolaylaştırıyor ve CMM Dizilimini Hızlandırıyor


QUEBEC, May 22, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Evrensel 3D metroloji yazılım çözümlerinde lider sağlayıcı InnovMetric Software Inc., bugün PolyWorks Metrology Suite yazılımının 2019 sürümünün piyasaya çıkışını duyurdu. Bu en son büyük sürüm, standart PolyWorks iş akışı içerisinde müşterilerin tüm özel ölçüm tekniklerine kapı açan yeni nesne ölçüm komut dosyaları ve aynı zamanda CMM dizilerinin düzenlenmesini büyük ölçüde hızlandırmayı vaat eden yeni bir destekli dizilim yaklaşımı sunuyor.

"Onları tamamen kontrol altında tutarken müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Bu ifade, PolyWorks Metrology Suite ve en son 2019 sürümünün arkasındaki gelişim felsefesini şekillendiriyor" diyor InnovMetric Başkanı Marc Soucy. Ve şunları ekliyor "Artan basitliği önemli zaman tasarrufu ile birleştiren olağanüstü yenilikleriyle, PolyWorks Metrology Suite kullanıcılarının verimliliğini yeni zirvelere çıkarmanın gururunu yaşıyoruz."

Güçlü nesne ölçüm komut dosyaları sayesinde PolyWorks|Inspector™ uygulamasını tüm üretim ortamlarında kullanın

Bir üretim ortamında kalite kontrolü gerçekleştirilirken müşteri gereksinimleri, ürün mühendisliği gereksinimlerine kıyasla genellikle daha ayrıntılı ve katıdır. Bu gereksinimler, kullanıcıların tam incelemeleri gerçekleştiren büyük ve karmaşık makro komut dosyaları kullanarak PolyWorks'ü üretim ortamlarına yerleştirmelerini sağlayan bir özelleştirme düzeyini zorunlu kılar.

PolyWorks Metrology Suite 2019 ile kullanıcılar artık, kısa komut dosyalı ölçüm yöntemleri oluşturarak PolyWorks|Inspector™ uygulamasını üretim ortamlarına kolayca adapte edebilir ve bu kısa komut dosyaları şunlara olanak tanır:

  • Kendilerine ait özel ölçüm teknikleri setini tanımlama;
  • Tüm ölçme cihazlarını destekleme;
  • Ölçüm toplama sürecini kolaylaştırma ve
  • Kalite kontrol operatörlerine gelişmiş ölçüm geri bildirimi ile ilave ölçüm rehberliği sağlama.

Bu özel ölçüm yöntemleri, ölçüm nesnelerine doğrudan yerleştirilmektedir ve bu sayede kullanıcılar standart PolyWorks ölçüm iş akışından faydalanmakta ve operatörleri yönlendirmek, incelemeleri yürütmek, projeleri güncellemek ve sonuçları rapor etmek için güçlü ve güvenilir PolyWorks standart bileşenlerine güvenebilmektedir.

Bu yaklaşım, kullanıcıların tüm üretim gereksinimlerini karşılayan kendi özel ölçüm yöntemleri kitaplığını oluşturma konusunda serbest bırakmaktadır.

Kontrolü elinizdeki bulundururken dakikalar içinde tam CMM ölçüm dizileri oluşturun

Parçaları bir CNC CMM ile ölçmek için, ölçüm uzmanlarının, oldukça zaman kaybettirici olabilen bu nesneleri ölçme işlemi için bu ölçüm nesnelerini ve aynı zamanda bir CMM işlemleri dizisini belirlemesi gerekir.

PolyWorks Metrology Suite 2019, sürecin büyük bir bölümünü otomatikleştiren yeni geliştirilen destekli dizilim yaklaşımını önermektedir. Ölçüm uzmanlarının, aşağıdakileri otomatik olarak elde etmek için sadece istedikleri ölçüm nesnelerini seçerek PolyWorks|Inspector™ dizi düzenleyicisine eklemeleri yeterlidir:

  • Ölçüm süresini en aza indiren optimum ölçüm sırası;
  • Her bir ölçüm için uygun araç yönleri ve
  • Parça ve fikstürlerine göre çarpışmasız bir ölçüm yolu.

PolyWorks, aynı zamanda mevcut bir ölçüm dizisine yeni ölçüm nesnelerini en uygun konumda ekleyen yeni bir nesne ekleme aracı sunmaktadır. Bu araç, yeni bir CAD modeli revizyonu mevcut bir projeye entegre edildiğinde ayarlamaları bir diziye kazandırmak için gerekli olan süreyi önemli ölçüde azaltır.

Uzmanlar, dizilerinin tam kontrolünü sağlayarak tüm inceleme için veya alandan alana ilerlemek için destek almaya karar verebilir. Bu yenilikçi yaklaşım, tam otomatik dizilim araçları tarafından oluşturulan dizilerin zaman alan incelemelerini ortadan kaldırmaktadır.

PolyWorks ve ayrıca demonstrasyonlar ve yaklaşan PolyWorks Conference 2019 etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen innovmetric.com adresini ziyaret edin.

InnovMetric Hakkında

1994 yılında kurulan, genel merkezi Quebec, QC, Kanada'da bulunan ve dünyanın dört bir yanında iş ortaklıkları olan InnovMetric Software Inc., evrensel 3D metroloji yazılım çözümlerinin önde gelen tedarikçisidir. Dünyanın en büyük endüstriyel üretim kuruluşları (Toyota, GM, Volkswagen, Honda, BMW, Daimler, Ford, Rolls-Royce, Pratt & Whitney, Boeing, Embraer, Bombardier, Apple ve daha pek çok firma), mühendislik ve üretim uygulamalarında 3D ölçüm teknolojilerinin faydalarını en üst seviyeye çıkarma konusunda InnovMetric'in PolyWorks® yazılım çözümlerine ve ilgili diğer teknik hizmetlerine güveniyor.

Bağlı kuruluşları ve ortak girişimleriyle InnovMetric 16 ülkede 400'den fazla çalışana sahip: Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Meksika, Brezilya, Fransa, İtalya, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, İsveç, Türkiye, Güney Afrika, Hindistan, Tayland, Çin ve Japonya.

InnovMetric Software hakkında daha fazla bilgi için innovmetric.com adresini ziyaret edin.

İletişim: Patrick Castera, Pazarlama Strateji Müdürü, InnovMetric Software
Tel: 1-418-688-2061 x242
E-posta: pcastera@innovmetric.com

Fotoğraflar bağlantılar üzerinden eklenmiştir 

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ae9b0e62-f623-438c-b0cf-fb498152e985

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/30fc2cc2-bf78-4fef-902e-afca707080e2  

PolyWorks Metrology Suite Assisted Measurement Sequence Creation PolyWorks Metrology Suite Universal Platform