DNA Oyj: DNA:n nimitystoimikunnan kokoonpano


DNA OYJ PÖRSSITIEDOTE 12.9.2019 klo 9.35

DNA:n kolme suurinta osakkeenomistajaa ovat nimittäneet osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan seuraavat edustajat:

  • Gaute Simen Gravir, johtaja, Telenor Finland Holding Oy
  • Esko Torsti, johtaja, Listaamattomat sijoitukset ja vastuullisuus, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen
  • Satu Huber, toimitusjohtaja, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Lisäksi DNA:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Korhonen osallistuu toimikunnan työhön asiantuntijana.

Nimitystoimikunnan jäsenet valitsevat puheenjohtajan keskuudestaan järjestäytymiskokouksessaan.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta koostuu kolmesta osakkeenomistajien nimeämästä jäsenestä. Nimeämisoikeus on niillä kolmella osakkeenomistajalla, joiden osuus yhtiön kaikkien osakkeiden edustamasta äänimäärästä on Euroclear Finland Oy:n pitämän osakasluettelon mukaan suurin vuosittain 1. syyskuuta.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan tehtävänä on valmistella hallituksen jäsenten valintaa ja palkitsemista koskevia ehdotuksia yhtiökokoukselle.

Lisätietoja:
Sijoittajasuhteet, Marja Mäkinen, puh 044 044 1262, marja.makinen@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija.  Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tekevät yksityis- ja yritysasiakkaidemme arjesta mutkatonta. DNA:lla on merkittävä yhteiskunnallinen rooli tärkeiden viestintäyhteyksien tarjoajana ja digitaalisen kehityksen mahdollistajana. DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place to Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja liiketuloksemme 139 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.