Lubrizol Mengumumkan Rangkaian Penjenamaan Bersama ESTANE® TPU untuk Industri Filem Perlindungan Cat

CLEVELAND, Ohio, Oct. 21, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Lubrizol Engineered Polymers telah mencipta rangkaian penjenamaan bersama untuk mempromosikan jenama polimer ESTANE® TPU untuk penggunaan Filem Perlindungan Cat (PPF) melalui kerjasama dengan rakan kongsi global. Lubrizol, pencipta TPU untuk penggunaan komersial, merupakan peneraju pasaran yang berkhidmat dalam industri PPF dengan lebih daripada 30 tahun prestasi yang dipamerkan daripada jenama ESTANE® TPU, yang mentakrifkan standard industri.

Rakan kongsi dalam rangkaian penjenamaan bersama akan dibenarkan untuk mempromosikan tanda jenama “Made With ESTANE® TPU” dengan filem yang dikeluarkan daripada ESTANE® TPU. Dengan menampilkan tanda jenama ESTANE® pada bahan pembungkusan dan promosi, filem rakan kongsi pengeluaran akan dapat memberikan pengesahan bahawa produk mereka adalah berkualiti dan berprestasi premium yang telah dikaitkan dengan jenama ESTANE®. Matlamat rangkaian penjenamaan bersama adalah untuk membantu pengeluar PPF yang arif dan pemilik jenama mengenal pasti penyelesaian berkualiti tinggi dengan membezakan filem yang dikeluarkan dengan ESTANE® TPU daripada alternatif.

“Melalui rangkaian penjenamaan bersama baru, kami berada pada kedudukan untuk memenuhi permintaan industri PPF yang semakin berkembang,” kata Peter Kirk, Pengurus Pemasaran Perlindungan Global, Lubrizol Engineered Polymers. “Kami sedang membantu industri dan rakan kongsi kami berkembang dengan memanfaatkan reputasi kukuh ESTANE® TPU, yang disokong oleh sains bahan mendalam dan kepakaran pemprosesan filem Lubrizol”.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang ESTANE® TPU untuk penggunaan Filem Perlindungan Cat lawati go.lubrizol.com/PPF

Tentang Lubrizol Engineered Polymers

Lubrizol Engineered Polymers menawarkan salah satu portfolio paling luas bagi polimer dijuruterakan yang tersedia hari ini termasuklah resin yang berasaskan bio*, boleh dikitar semula**, stabil ringan, pelambat nyala, perekat, tahan secara kimia, jelas secara optik dan berkitaran cepat. Pada tahun 2019, jenama ESTANE® TPU kami menyambut Ulang Tahun 60 Tahun. Teknologi kami merentasi banyak industri dan penggunaan, termasuklah perlindungan permukaan, sistem kuasa dan cecair, sukan dan rekreasi, peranti boleh dipakai, elektronik dan automotif. Untuk maklumat lanjut, lawati www.lubrizol.com/engineeredpolymers atau hubungi engineeredpolymers@lubrizol.com.

Tentang The Lubrizol Corporation

The Lubrizol Corporation, syarikat Berkshire Hathaway, merupakan syarikat global yang dipacu pasaran yang menggabungkan bahan kimia kompleks dan khusus untuk mengoptimumkan kualiti, prestasi dan nilai produk pelanggan sementara mengurangkan impak persekitaran mereka. Syarikat ini ialah peneraju dalam menggabungkan wawasan pasaran dengan keupayaan kimia dan penggunaan untuk menyampaikan penyelesaian bernilai kepada pelanggan dalam pasaran pengangkutan, industri dan pengguna global. Lubrizol meningkatkan kehidupan dengan bertindak sebagai rakan kongsi penting dalam kejayaan pelanggan kita, menyampaikan kecekapan, kebolehpercayaan atau kesejahteraan pengguna akhir mereka. Teknologi merangkumi tambahan pelincir untuk minyak enjin, tali pacuan dan cecair berkaitan pengangkutan lain, pelincir industri, serta tambahan untuk gasolin dan bahan api diesel. Selain itu, Lubrizol membuat bahan dan tambahan untuk penjagaan rumah, penjagaan peribadi dan produk penjagaan kulit dan bahan khusus yang mengelilingi teknologi polimer dan salutan, berserta famarseutikal berdasarkan polimer dan penyelesaian peranti perubatan.

Beribu pejabat di Wickliffe, Ohio, Lubrizol memiliki dan mengendalikan kemudahan pengeluaran di 17 negara, serta pejabat jualan dan teknikal di seluruh dunia. Ditubuhkan pada tahun 1928, Lubrizol mempunyai kira-kira 8,700 pekerja di seluruh dunia. Pendapatan untuk 2018 adalah $6.8 bilion. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, lawati Lubrizol.com.

*Kandungan berasaskan bio disahkan menurut ASTM D-6866.
**Tahap boleh kitar semula berdasarkan akses kepada program kitar semula standard sedia ada yang tersedia yang menyokong bahan sedemikian. Produk mungkin tidak tersedia di semua kawasan.

Semua tanda dimiliki The Lubrizol Corporation. Tanda “Made With ESTANE® TPU” dibenarkan untuk penggunaan boleh rakan kongsi penjenamaan bersama PPF Lubrizol melalui perjanjian lesen sahaja.

Laman web
go.lubrizol.com/PPF