Blue Vision A/S – Ledelsen erhverver aktier


Dato: 7. november 2019  

Årets meddelelse nr.: 25


BLUE VISION A/S – LEDELSEN ERHVERVER AKTIER     

I forlængelse af selskabets ekstraordinære generalforsamling d. 30. september 2019 fik selskabet en ny adm. direktør og to nye bestyrelsesmedlemmer.

Den nye ledelse skal bringe nyt liv til selskabets investeringsprofil. Det skal blandt andet ske ved, via opkøb, at skabe et nyt forretningsområde inden for velfærdsområdet som supplement til selskabets hidtidige fokus på ejendomsinvesteringer.

I dag er det meldt ud at selskabets nye direktør, Peter Hauge Jensen, har erhvervet kontrollen over 12,17 % af selskabet og selskabets bestyrelsesformand, Nicolai Kærgaard, har øget sin ejerandel til 11,75 % af selskabet.

”Med dagens udmeldinger understreger vi, at vi tror på oprettelsen af det nye forretningsområde indenfor velfærdsområdet. Det vil tilføre langsigtet vækst til Blue Vision gennem investeringer i selskaber som leverer ydelser indenfor velfærd til det offentlige. Det første køb af virksomheden Heartcare ApS, der leverer beskæftigelses- og integrationsydelser til det offentlige, er nu endeligt gennemført. Strategien har grobund i vores vilje og evne til at kombinere en stærk finansiel optimering med at være tæt på kunderne og opfylde deres behov,” fortæller direktør Peter Hauge Jensen.

Målet er at løfte væksten og dermed EBITDA-multiple, og at skabe størst mulig shareholder value og dermed gøre selskabet attraktivt for større investorer til gavn for både nuværende og kommende aktionærer.

Med venlig hilsen

Blue Vision A/S