Seluxit modtager projektfinansiering fra CLEAN ETI


Selskabsmeddelelse nr. 16 
Aalborg, 26. november 2019 

Seluxit modtager projektfinansiering fra CLEAN ETI

Seluxit er en af ​​tre nøglepartnere til det EU-finansierede projekt “AVES”, der fokuserer på energioptimering gennem dataindsamling, analyse og visualisering.

De endelige detaljer er netop faldet på plads til projekt AVES (Analyse og visualisering af energibesparelser). Det toårige projekt gennemføres i samarbejde med Aalborg Universitets Institut for Energiteknik og Systemize ApS, en virksomhed som er specialiseret i rådgivning indenfor energioptimering. Projektets samlede økonomiske omfang estimeres til 3,9 DKK mio., hvoraf 1,6 DKK mio. vil blive finansieret til projektets tre konsortium partnere. Seluxit forventer at modtage 0,9 DKK mio.

AVES skal bidrage til at løse udfordringen med at industrielle produktionssteder ofte mangler den dataregistrering, der skal danne grundlaget for at finde og realisere energibesparelser.
AVES sigter mod at udvikle et standardiseret markedstilbud af et eftermonteret sensorkit med tilhørende software, der giver virksomheder indsigt til at kunne handle, såsom:

  • hvordan man kan spare energi i produktionslinjer
  • optimering af vedligeholdelse
  • korrelation mellem maskineffektivitet og energispild

Målet er at optimere energiforbruget pr. produceret enhed på en given produktionslinje. Et vigtigt element i projektet er en pilotudrulning i tæt samarbejde med en virksomhed, der skal vælges i løbet af projektets varighed.

Finansieringen af ​​AVES er ETI-projektet, der tilbydes af energiklyngen CLEAN. ETI står for “Energy Technology Innovation” og er dedikeret til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at udvikle energioptimeringsløsninger og -produkter. Finansieringen stammer fra Den Europæiske Unions Regional Development Fund administreret af Erhvervsstyrelsen i samarbejde med CLEAN. Yderligere information om finansieringsrammen findes at https://www.cleancluster.dk/eti/ og https://regionalt.erhvervsstyrelsen.dk/om-regionalfonden-og-socialfonden.

CEO, Daniel Lux:
”Vi er glade for at kombinere teknologi til ”Energy Harvesting” til vores IoT-produkter med energioptimering og besparelsesløsninger for vores kunder. AVES-projektet giver os muligheden for at fortsætte på energibesparelsesstien, såvel som det giver os mulighed for at kombinere avanceret teknologi med kundefokuserede løsninger. I AVES-projektet vil vi anvende den seneste forskning inden for ”Energy Harvesting” på vores sensorløsninger med hjælp fra Aalborg Universitet. Samtidig bidrager Systemize med en tilgang hvor kundens implementering er i fokus. ”

For yderligere oplysninger kontakt CEO Daniel Lux.
Du kan også abonnere på vores investornyhedsbrev på https://www.seluxit.com/investors og få vores selskabsmeddelelser direkte i din mail boks. Følg desuden med i nyheder fra Seluxit på


Seluxit A/S
Hjulmagervej 32B
9000 Aalborg
Denmark
Tel.: +45 46 922 722
E-mail: investor@seluxit.com
Web: www.seluxit.com
CVR/VAT nr. 29388237
Certified Adviser
Norden CEF ApS, V/ John Norden
Kongevejen 365, 2840 Holte
Denmark
Tel.: +45 20 720 200
E-mail: jn@nordencef.dk
Web: www.nordencef.dk
CVR/VAT nr. 31933048

Om Seluxit:
Seluxit er en Internet of Things (IoT) virksomhed. Vi hjælper producenter af fysiske produkter med at forbinde dem til Internettet, og få værdi af de data der genereres. Seluxits vision er at blive en væsentlig del af historien om Internet of Things – og hvordan vi som mennesker kan drage fordele af IoT produkter og systemer, samtidig med vi bevarer vores datasikkerhed og privatliv.