Sievi Capitalin suunnattu osakeanti henkilöstölle (Osakeanti 1/2020)


Sievi Capital Oyj
Pörssitiedote 6.3.2020 klo 9.50

Sievi Capitalin suunnattu osakeanti henkilöstölle (Osakeanti 1/2020)  

Sievi Capital Oyj:n ("Sievi Capital") hallitus on tänään päättänyt hyväksyä suunnatun osakeannin 1/2020 yhtiön henkilöstölle ("Osakeanti") sekä sitä koskevat osakeannin ehdot 29.1.2020 pidetyn ylimääräisen yhtiökokouksen hallitukselle antaman valtuutuksen nojalla.

Osakeannissa tarjotaan yhtiön henkilöstön merkittäväksi yhteensä enintään 218 404 uutta osaketta ("Uudet Osakkeet"). Osakeannissa merkittäväksi tarjottavien Uusien Osakkeiden kokonaismäärä muodostaa noin 0,4 prosenttia yhtiön rekisteröidystä osakemäärästä.

Uudet Osakkeet tarjotaan Sievi Capitalin henkilöstön merkittäväksi osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta poiketen.            Osakeannin tarkoituksena on edelleen kannustaa ja sitouttaa yhtiön henkilöstöä ja siten vahvistaa ja yhdenmukaistaa yhtiön henkilöstön, yhtiön ja sen osakkeenomistajien tavoitteita. Näin ollen osakkeenomistajien merkintäetuoikeudesta poikkeamiselle on osakeyhtiölain 9 luvun 4 §:n 1 momentissa tarkoitettu painava taloudellinen syy.

Uusien Osakkeiden merkintähinta on 1,06 euroa per osake. Merkintähinta perustuu Yhtiön osakkeen kaupankäyntimäärillä painotettuun keskihintaan Nasdaq Helsinki Oy:ssä 1.2.–1.3.2020 välisenä aikana vähennettynä 10 prosentilla. Uusien Osakkeiden merkintähinta merkitään kokonaisuudessaan Sievi Capitalin sijoitetun vapaan oman pääoman rahastoon.

Uusien Osakkeiden merkintäaika alkaa 9.3.2020 klo 9:00 EET ja päättyy 11.3.2020 klo 16:00 EET. Hallitus voi pidentää merkintäaikaa. Yhtiö tiedottaa Osakeannin tuloksesta merkintäajan päättymisen jälkeen yhtiön hallituksen hyväksyttyä merkinnät.

Uudet Osakkeet lasketaan liikkeeseen arvo-osuuksina Euroclear Finland Oy:n ylläpitämässä arvo-osuusjärjestelmässä. Uudet Osakkeet merkitään merkitsijöiden arvo-osuustileille sen jälkeen, kun osakkeet on rekisteröity kaupparekisteriin. Edellä mainittujen rekisteröintien jälkeen Uudet Osakkeet haetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:ssä yhdessä Sievi Capitalin muiden osakkeiden kanssa (kaupankäyntitunnus: SIEVI ja ISIN-tunnus FI0009008924.).

SIEVI CAPITAL OYJ

Tuomo Lähdesmäki
hallituksen puheenjohtaja

LISÄTIETOJA: toimitusjohtaja Päivi Marttila, puh. 0400 285 358

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.sievicapital.fi

Sievi Capital on pörssilistattu (Nasdaq Helsinki) pääomasijoitusyhtiö, joka tekee sijoituksia pieniin ja keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin. Sievi Capital on kohdeyritysten johdon ja kanssaomistajien kumppani, joka aktiivisena omistajana tukee kohdeyritysten kasvua, tuloksellisuutta ja arvon rakentamista.

Liite


Tags

Attachments

Sievi Capital osakeannin 1_2020 ehdot