Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyy ehdoitta yrityskaupan, jossa Sanoma ostaa Alma Median alueellisen sanomalehtiliiketoiminnan


Sanoma Oyj, Pörssitiedote, 19.3.2020 klo 15.30

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyy ehdoitta yrityskaupan, jossa Sanoma ostaa Alma Median alueellisen sanomalehtiliiketoiminnan

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on arvionsa jälkeen antanut ehdoitta hyväksyntänsä yrityskaupalle, jossa Sanoma ostaa Alma Median alueellisen sanomalehtiliiketoiminnan. Sanoma arvioi yritysoston toteutuvan huhtikuun 2020 lopussa.  

Sanoma ilmoitti allekirjoittaneensa sopimuksen Alma Median alueellisen sanomalehtiliiketoiminnan ostamisesta 11.2.2020 (https://sanoma.com/fi/tiedote/sanoma-ostaa-alma-median-alueelliset-sanomalehdet-ja-arvioi-strategisia-vaihtoehtoja-luokiteltujen-ilmoitusten-liiketoiminnalleen-suomessa/).

Lisätietoja
Kaisa Uurasmaa, sijoittajasuhde- ja yritysvastuujohtaja, puh. 040 560 5601

Sanoma

Sanoma on oppimisen ja median edelläkävijä, jolla on päivittäin vaikutus miljoonien ihmisten elämään. Autamme opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja, tarjoamme kuluttajille merkityksellistä sisältöä ja yritysasiakkaillemme ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja.

Tänään toimimme kymmenessä maassa, mm. Suomessa, Hollannissa ja Puolassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 900 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 3 500 ammattilaista. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoja osoitteessa www.sanoma.com/fi.