Verkkokauppa.com Oyj:n varsinainen yhtiökokous 2020 – Poikkeusjärjestelyt


Verkkokauppa.com Oyj          LEHDISTÖTIEDOTE                                   25.3.2020 klo 14.45

Verkkokauppa.com Oyj:n varsinainen yhtiökokous 2020 – Poikkeusjärjestelyt

Verkkokauppa.com Oyj suhtautuu koronavirustilanteeseen vakavasti ja on siksi ryhtynyt ennalta ehkäiseviin toimiin koskien varsinaista yhtiökokousta, joka pidetään tiistaina 31.3.2020 klo 14 yhtiön toimitiloissa Helsingissä.

  • Kaikkia osakkeenomistajia, jotka ovat jo ilmoittautuneet tai ovat aikeissa ilmoittautua yhtiökokoukseen pyydetään vakavasti harkitsemaan tarvetta osallistua henkilökohtaisesti kokoukseen. Osakkeenomistajia pyydetään olemaan osallistumatta henkilökohtaisesti kokoukseen ja antamaan sen sijaan valtakirja yhtiön osoittamalle taholle (alla olevan mallin mukaisesti).
  • Kaikkia niitä osakkeenomistajia, jotka ovat jo ilmoittautuneet yhtiökokoukseen, mutta eivät aio osallistua yhtiökokoukseen tai halua hyödyntää valtakirjapalvelua, pyydetään perumaan ilmoittautumisensa osoitteeseen agm2020@verkkokauppa.com.
  • Yhtiökokous ja kaikki esitykset pidetään lyhyinä ja keskittyvät nimenomaan yhtiökokouksen asiankohtiin.
  • Yhtiön hallituksen ja johtoryhmän jäsenten osallistuminen rajoitetaan vähimpään mahdolliseen. Kokouksen avaa ulkomailla asuvan hallituksen puheenjohtajan sijasta tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja.
  • Tilaisuudessa ei ole tarjoilua.
  • Henkilöiden, jotka kuuluvat ikänsä tai terveydellisen tilansa vuoksi riskiryhmiin tai jotka ovat matkustaneet Suomen ulkopuolella yhtiökokousta edeltävän 14 vuorokauden aikana tai joilla on influenssan oireita, pyydetään jättämään osallistumatta henkilökohtaisesti kokoukseen ja antamaan sen sijaan valtakirjan tai perumaan ilmoittautumisensa viipymättä.
  • Yhtiö seuraa viranomaispäätöksiä- ja suosituksia yhtiökokousjärjestelyjen osalta.

Lisätietoja sekä valtakirjamalli löytyvät yhtiön verkkosivuilta: https://investors.verkkokauppa.com/fi/general-meetings.

Verkkokauppa.com seuraa tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja päätöksiä ja päivittää tarvittaessa näitä ohjeita.

Lisätietoja:

Mikko Forsell
Talousjohtaja
mikko.forsell@verkkokauppa.com
Puh. +358 10 309 5555


Hyväksytty neuvonantaja
Nordea Bank Oyj
Puh. +358 9 5300 6785

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.verkkokauppa.com