Admicom Oyj: Admicom-konsernin tytäryhtiö Tocoman Oy järjestelee toimintojaan tukeakseen paremmin uuden omistajan strategisia tavoitteita

ADMICOM OYJ SISÄPIIRITIETO 26.3.2020 KLO 14:15

Admicom-konsernin tuoreessa tytäryhtiössä Tocoman Oy:ssä käynnistetään yhteistoimintaneuvottelut, joiden arvioidaan johtavan enintään neljän henkilön vähennyksiin. Tavoitteena on järjestää yhtiön toimintoja tukemaan paremmin uuden omistajan pitkän aikavälin strategisia tavoitteita sekä kehittää tytäryhtiön kannattavuutta paremmalle tasolle.

Neuvottelujen piirissä eivät ole ohjelmistokehittäjät. Yhteistoimintaneuvottelut arvioidaan saatavan päätökseen huhtikuun aikana.

Admicom tiedotti 10.3.2020 ostaneensa helsinkiläisen 20 henkilöä työllistävän rakennusalan ohjelmistoyhtiö Tocoman Oy:n. Kaupassa kerrottiin Admicomin ja Tocomanin tuotteiden ja palveluiden yhdistämisessä syntyvän toimialalle ylivertainen kokonaisuus ja arvioitiin yhdistämisen vahvistavan Admicomin kasvustrategiaa. Samalla tiedotettiin Tocoman Oy:n toimitusjohtajavaihdoksesta Miikka Enkovaaran ottaessa toimitusjohtajan tehtävät Henri Lähdesmäeltä.


Lisätietoja antavat:

Antti Seppä
Toimitusjohtaja
antti.seppa@admicom.fi
+358 40 575 9709

Jenni Renko
Markkinointijohtaja
jenni.renko@admicom.fi
+358 44 332 2248

Hyväksytty neuvonantaja:

Oaklins Merasco Oy
puhelin: 09-6129 670


Admicom Oyj

Admicom on vuonna 2004 perustettu rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden järjestelmäkehityksen edelläkävijä ja kokonaisvaltainen ohjelmisto- ja tilitoimistokumppani. Yhtiön pilvipalveluna toimiva SaaS-pohjainen Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä auttaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä parantamaan kilpailukykyään automatisoimalla työmaan ja toimiston rutiineja saumattomasti kirjanpitoon asti. Yhtiöllä on yli 150 työntekijää Jyväskylässä, Vantaalla, Tampereella ja Oulussa sijaitsevissa toimipisteissään. Lisätietoa: www.admicom.fi

Admicomin tiedotteet ja tulosraportit: https://www.admicom.fi/sijoittajille/tiedotteet-ja-julkaisut/


JAKELU


Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet