Gyvybės draudimo bendrovė „Bonum Publicum“ keičia pavadinimą į „SB draudimas“


AB Šiaulių bankas, įmonės kodas 112025254, adresas Tilžės g. 149, 76348 Šiauliai, Lietuva.

Šiaulių banko valdoma gyvybės draudimo bendrovė „Bonum Publicum“ nuo liepos 1 d. keičia pavadinimą į „SB draudimas“. Pokytį paskatino glaudesnė integracija su Šiaulių banku ir grupės mastu įgyvendinama įvaizdžio strategija – būti arčiau kliento.

 „Įgyvendindami „Jūsų bankas – arčiau Jūsų“ strategiją, siekiame išnaudoti mūsų stiprybę  – plačiausią šalyje padalinių tinklą, kai visuose skyriuose galima gauti ne tik banko, bet ir antrinių įmonių paslaugas. Be to, „SB draudimo“ pavadinimas bus vieningesnis su kitais grupės prekių ženklais – bendrovė bus geriau atpažįstama, kaip Šiaulių banko grupės dalis, tiksliau bus išreiškiama pagrindinė įmonės veikla“, – sakė Vytautas Sinius.

 „SB draudimas“ šiemet investuoja į paslaugų kokybę – plečiamos savitarnos ir nuotolinio klientų aptarnavimo galimybės, klientams siūlomos sutartys pagal individualius poreikius. Kitąmet ketinama pristatyti internetinį pardavimų portalą, optimizuosiantį draudimo sutarties sudarymo procesą, o taip pat klientams pasiūlyti būsto kreditų gavėjų draudimą.

Su nauju pavadinimu „SB draudimas“ taip pat pristatė atnaujintą prekės ženklą, logotipą,  vizualinį stilių. Naująjį logotipą sudaro grafinis elementas – žalios spalvos netaisyklingai apibrėžta linija, kurios viduje įkomponuotas Šiaulių banko logotipo grafinis elementas. Naujasis prekės ženklas atspindės „SB draudimo“ požiūrį į gyvenimą: daugiau spalvų, lengvų formų ir pozityvumo.

Kartu su prekės ženklu „SB draudimas“ pristato ir naują šūkį – gyvenimui be baimės. Pasak bendrovės vadovo S. Jokubaičio, klientai nori gyventi taip, kaip geriausia jiems patiems, o ne vadovautis draudimo bendrovės nurodymais. Todėl gyvybės draudimo paslauga turi būti sukurta galvojant apie žmones, gyvenimui be baimės.

Papildoma informacija:
Komunikacijos specialistė
Monika Rožytė
monika.rozyte@sb.lt, tel. +370 686 79234