Tornator solmi uuden pitkäaikaisen pankkilainarahoituksen

Imatra, FINLAND


Tornator Oyj pörssitiedote 18.6.2021 klo 17.00 EET


 

Tornator solmi uuden pitkäaikaisen pankkilainarahoituksen            

Metsäyhtiö Tornator Oyj on solminut 150 miljoonan euron vakuudellisen ja vihreän pankkilainarahoituksen.

Nyt sovittu pankkilainakokonaisuus erääntyy vuonna 2028 ja on näin ollen erinomainen lisä Tornatorin korollisten velkojen maturiteettiprofiiliin. Uusi rahoitus tulee jakamaan samaa vakuusjärjestelyä Tornatorin muiden vakuudellisten pankkilainojen ja joukkovelkakirjalainan kanssa.

150 miljoonan euron kokonaismäärä muodostuu kokonaisuudessaan pitkäaikaisista lainoista ja varat tullaan käyttämään Tornatorin Green Finance Frameworkin mukaisesti muun muassa keväällä 2022 erääntyvän 75 miljoonan euron pankkilainan ennenaikaiseen takaisinmaksuun.

Pankkilainajärjestelyn toteuttivat OP ja SEB

Lisätietoja:

Talous- ja rahoitusjohtaja Antti Siirtola, puh. 040 773 0975

www.tornator.fi

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 118 miljoona euroa ja taseen koko noin 2,0 miljardia euroa. Konserni työllistää suoraan noin 180 henkilöä. Kaikkiaan yhtiön metsät työllistävät suoraan omaa henkilökuntaa sekä yrittäjiä ja heidän työntekijöitään noin 1000 henkilötyövuoden verran. Emoyhtiön omistajat ovat suomalaisia, pääosin institutionaalisia sijoittajia. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä.Contact Data