Workday tillkännager utökad användning av sina applikationer inom Googles globala arbetsstyrka

Google använder sig av Workday för att planera, genomföra, analysera och expandera i ett enda system


STOCKHOLM, Sweden, Oct. 07, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Workday, Inc. (NASDAQ: WDAY), en ledande leverantör inom molnlösningar för ekonomi och HR, meddelar idag att Google LLC har tecknat avtal för ytterligare produkter för att stödja sin globala personalstyrka. Produkterna inkluderar Workday Adaptive Planning, Workday Extend, Workday Prism Analytics och Workday Strategic Sourcing. Som en del av sin pågående investering i strategier för talanghantering kommer Google dessutom att utöka sin nuvarande användning av Workday Human Capital Management (HCM), genom att lägga till nya applikationer för att ge förbättrade medarbetarupplevelser och rekrytering till stöd för sin globala personalstyrka.

När organisationer anpassar strategier för att svara på den dynamiska karaktären i dagens miljö är det viktigt att de har system som ger de datadrivna insikter och den flexibilitet som behövs för att stödja företagets rekryteringsinsatser och tillväxtmål. Med Workday har Google ett flexibelt molnbaserat personalsystem för att planera, genomföra, analysera och utöka, vilket hjälper företaget att uppfylla kraven i dagens föränderliga värld. Den utökade användningen av Workdays HCM-lösningar kommer att hjälpa Google att fortsätta driva optimering av talanger, personliga resor och föreslaget lärande, samtidigt som man ytterligare effektiviserar sin HR-hanteringsverksamhet.

Kommentarer till nyheterna
"Vi är mycket glada över vårt partnerskap med Workday", säger Arvind KC, vice ordförande för Corporate Engineering for People Operations, Google. "De är ryggraden i vår HCM-svit och har ständigt varit innovativa inom detta område. Talangutveckling är avgörande för Googles framgång, och vi ser fram emot att stärka vårt partnerskap med Workday för att bygga den bästa produktsviten för att tillgodose våra personalbehov."

"I dagens föränderliga arbetsvärld investerar organisationer som Google i teknik som kan anpassas och skalas med verksamheten i en snabbare takt", säger David Somers, group general manager, Office of the CHRO, Workday. "Workday erbjuder kunderna på ett unikt sätt möjligheten att planera, utföra, analysera och utöka i ett enda system, vilket är anledningen till att kunder som Google fortsätter att öka sitt fotavtryck med Workday när de utvecklar sina digitala initiativ."

Om Workday:
Workday är en ledande leverantör av molnapplikationer för ekonomi och HR och hjälper kunder att anpassa sig till och utvecklas i en värld i förändring. Workdays applikationer för ekonomisk förvaltning, HR, planering, spend management och analys används av tusentals organisationer världen över – från medelstora företag till över 50 % av Fortune 500-koncerner. För mer information om Workday, se Workday.com.

Uttalanden om framtiden och förväntade resultat:  
Detta pressmeddelande innehåller framåtblickande uttalanden inklusive bland annat uttalanden om Workdays planer, övertygelser och förväntningar. Dessa framåtblickande uttalanden baseras endast på för närvarande tillgänglig information och vår nuvarande tro, förväntningar och antaganden. Eftersom framåtblickande uttalanden relaterar till framtiden är de föremål för inneboende risker, osäkerheter, antaganden och förändringar i omständigheter som är svåra att förutsäga och av vilka många ligger utanför vår kontroll. Om risker uppstår, antaganden visar sig vara felaktiga eller om vi upplever oväntade förändringar i omständigheterna, kan faktiska resultat skilja sig väsentligt från resultaten som antyds av dessa framåtblickande uttalanden, och därför bör du inte lita på några framåtblickande uttalanden. Risker inkluderar, men är inte begränsade till, risker som beskrivs i vår ansökan till Securities and Exchange Commission (“SEC”), inklusive vårt formulär 10-Q för det finansiella kvartalet som slutade den 31 juli 2021 och våra framtida rapporter som vi kan lämna in med SEC då och då, vilket kan få faktiska resultat att variera från förväntningarna. Workday påtar sig ingen skyldighet att, och har för närvarande inte för avsikt att, uppdatera sådana framåtblickande uttalanden efter datumet för denna release.

Alla icke-släppta tjänster eller funktioner som det hänvisas till i detta dokument, på vår webbplats eller i andra pressmeddelanden eller offentliga uttalanden som för närvarande inte är tillgängliga kan komma att ändras efter Workday och kan komma att inte levereras som planerat eller överhuvudtaget. Kunder som köper tjänster från Workday bör fatta sina köpbeslut baserat på tjänster, funktioner och funktioner som för närvarande är tillgängliga.

© 2021. Workday, Inc. Alla rättigheter förbehållna. Workday och Workday-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Workday, Inc. Alla andra varumärken och produktnamn är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör respektive innehavare.

För mer information:
Patrick Evenden
Workday EMEA
media@workday.com

Jonas Eklund, presskontakt
T: +(0) 46 704 93 96 97
E: jonas.eklund@thepr.network

Lovisa Fredriksson, presskontakt
T: +(0) 46 734 33 31 10
E: lovisa.fredriksson@thepr.network