AS-i Tallink Grupp 2021. aasta kolmanda kvartali tulemuste tutvustamise veebiseminar


AS Tallink Grupp kutsub aktsionäre ning teisi huvilisi osalema 2021. aasta kolmanda kvartali tulemusi tutvustaval veebiseminaril 28. oktoobril 2021 kell 15:00 (EEST). Veebiseminar toimub inglise keeles ning vajalik on eelnev registreerimine.

Majandustulemusi tutvustavad juhatuse liikmed Harri Hanschmidt ja Margus Schults ning finantsdirektor Joonas Joost. Küsimused palume saata enne veebiseminari toimumist hiljemalt 28. oktoobril kella 12:00-ks e-kirja teel: investor@tallink.ee. Ajalisest piirangust tulenevalt käsitletakse enne veebiseminari kirjalikult saabunud küsimusi eelisjärjekorras.

Kuidas veebiseminaril osaleda?
Veebiseminaril osalemiseks palume registreeruda hiljemalt 28. oktoobril kell 14:30 (EEST)https://register.gotowebinar.com/register/5537082701806413583.

Kui osalete veebiseminaril esimest korda, palutakse alla laadida vajalik rakendus. Juhul kui rakenduse allalaadimine ei õnnestu, avaneb automaatselt veebibrauser, mis võimaldab veebiseminari kuulata.

Osalejatele saadetakse üks tund enne veebiseminari algust meeldetuletuseks e-kiri. Veebiseminar lindistatakse ning avalikustatakse nii ettevõtte kodulehel www.tallink.com/investors/webinars kui ka Nasdaq Baltic youtube.com kontol.


Joonas Joost
Finantsdirektor

AS Tallink Grupp
Sadama 5
10111 Tallinn
E-mail joonas.joost@tallink.ee