Source: Wilson ASA

Wilson ASA inngår avtale med Rhenus Maritime Services vedrørende kjøp av skip og kontraktsportefølje for å styrke europeisk tilstedeværelse

Wilson ASA inngår avtale med Rhenus Maritime Services vedrørende kjøp av skip og kontraktsportefølje for å styrke europeisk tilstedeværelse

Som et ledd i konsolideringen av det europeiske short sea shipping markedet har Wilson ASA og Rhenus Maritime Services (RMS) i dag signert en avtale som styrker Wilson sin posisjon i short sea markedet i Europa.

Wilson kjøper 6 tørrlastskip, samt overtar et mindre antall skip på kortsiktig leiekontrakt. Wilson vil etter transaksjonen også ivareta en kontraktsportefølje som vil komplimentere Wilsons eksisterende tilstedeværelse i området.

Avtalen vil sikre Wilson sin kapasitet og styrke logistikksystemene slik at selskapet er godt rustet til å betjene europeisk industri i tiden fremover. Et større system vil øke effektiviteten, redusere ballast og utvide det europeiske nettverket i tråd med vekststrategien til Wilson.

Avtalen forventes å være fullført i løpet av 2021 / starten av 2022 og understøtter selskapets langsiktige tro på markedet. Selskapet anser transaksjonen som gunstig i dagens markedssituasjon.

Wilson vil etter avtalen operere en flåte på overkant av 130 skip hvorav nærmere 100 er eierkontrollert.

Wilson ASA,

Bergen, 27.10.2021

For mer informasjon:

Stig Vangen
CFO
Mail: sva@wilsonship.no
Tel: +47 920 19 134



Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12