BI Erhvervsejendomme A/S opdaterer resultatforventningerne for 2021


København Ø, Dec. 03, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- BI Erhvervsejendomme A/S har indtil videre i 2. halvår 2021 realiseret et bedre resultat end forventet, hvilket primært skyldes værdireguleringer af udvalgte ejendomme som konsekvens af markedsudviklingen.

På baggrund heraf forventer BI Erhvervsejendomme A/S nu et resultat for 2021 svarende til en egenkapitalforrentning i niveauet 4,75 % - 5,75 % p.a.

Tidligere forventedes et resultat for 2021 svarende til en egenkapitalforrentning i niveauet 3,0 % -4,0 % p.a.

Selskabets resultat afhænger primært af den almindelige markedsudvikling, udviklingen på det danske erhvervsejendomsmarked samt den ejendomsportefølje, som selskabets obligationsinvestering er eksponeret imod.

Hovedparten af den underliggende ejendomsportefølje i BI Erhvervsejendomme A/S er udlejet til solide lejere på længere lejekontrakter. Over 75% af den underliggende ejendomsportefølje er kontorejendomme, og den gennemsnitlige lejekontraktlængde i ejendomsporteføljen er ca. 6,0 år.

Selskabets opdaterede resultatforventninger er alene gældende for 2021, og fremadrettet forventes et afkast på niveau med selskabets langsigtede afkastforventninger.

Med venlig hilsen

BI Erhvervsejendomme A/S

Ole Mikkelsen

Direktør