Rygoje veiks du „Akropole“ prekybos centrai: „Alfa“ pavadinimas bus pakeistas į „Akropole Alfa“


Bendrovė Akropolis Group“, kuri Rygoje valdo prekybos centrus „Alfa“ ir „Akropole“, nusprendė išplėsti prekės ženklo „Akropole“ naudojimą. Šių metų pavasarį prekybos centras „Alfa“ taps „Akropole Alfa“, o prekybos centras „Akropole“ – „Akropole Rīga“, išlaikant aukštą klientų aptarnavimo lygį ir platų parduotuvių, pramogų bei paslaugų asortimentą.

„Planuojamas vieningo prekės ženklo naudojimas abiem prekybos centrams patvirtina, kad „Akropolis Group“ laiko Latviją svarbia rinka ir tvirtai tiki jos potencialu. Nepaisant pandemijos keliamų iššūkių, tikime rinkos augimu ir esame užsibrėžę ambicingą tikslą „Akropole“ paversti mėgstamiausiu prekės ženklu ir aiškiu rinkos lyderiu. Veikdami su vieingu prekės ženklu, vadovaudamiesi moderniu požiūriu ir į klientą orientuotomis vertybėmis, įgyvendinsime gerąją patirtį ir pritaikysime sukauptas žinias, inovacijas ir aukščiausius veiklos standartus, taip abiejų prekybos centrų lankytojams suteikdami dar geresnę apsipirkimo patirtį“, - sako Manfredas Dargužis, „Akropolis Group“ direktorius.

Pakeitus pavadinimą, „Akropole Alfa“ išsaugos visą gerąją patirtį, sukauptą per pastaruosius 20 veiklos metų. Pakeitus abiejų prekybos centrų pavadinimus, tai įtakos jų kasdienei veiklai neturės: prekybos centrų darbo laikas, parduotuvių ir paslaugų asortimentas, aptarnavimo lygis ir epidemiologinės saugos standartai išliks nepakitę. Keisis ir „Alfa“ prekės ženklo vizualinis identitetas ir komunikacinė medžiaga, taip pat bus sukurta nauja bendra interneto svetainė abiem prekybos centrams. Dabartinė „Akropole“ dovanų kortelės programa bus išplėsta – dovanų kortelės bus parduodamos ir jomis bus galima atsiskaityti abiejuose prekybos centruose, šį funkcionalumą planuojama įgyvendinti kartu su prekybos centrų pavadinimų pakeitimu.

„Tai svarbus žingsnis. Vieningas prekės ženklas sustiprins abiejų prekybos centrų konkurencingumą, padės greičiau ir efektyviau įgyvendinti inovatyvesnius ir patrauklesnius pasiūlymus. Tikimės, kad jau labai greitai, po pandemijos, apsipirkimo, bendravimo ir pramogų galimybės mūsų visų gyvenime užims vis svarbesnę vietą“, - pabrėžia Zane Kaktina, prekybos centro „Alfa“ vadovė.

Planuojama, kad prekybos centrų „Alfa“ ir „Akropole“ pavadinimai bus pakeisti į „Akropole Alfa“ ir „Akropole Rīga" jau pavasario pradžioje. Naujasis pavadinimas „Akropole Alfa“ greitu metu bus sumontuotas ant prekybos centro fasado. Naujieji prekybos centrų pavadinimai bus naudojami socialiniuose tinkluose ir kitoje komunikacinėje medžiagoje. Bendro „Akropole“ prekės ženklo įdiegimo procesas bus pabaigtas šių metų pavasarį.




Tags