„Akropolis Group“ Audito komiteto nare paskirta A. Ratkienė


Prekybos ir pramogų centrų rinkos lyderės Lietuvoje ir Latvijoje, bendrovės „Akropolis Group“ Audito komitete nuo balandžio 20 dienos pradeda dirbti „Maxima grupės“ finansų kontrolės ir apskaitos vadovė Asta Ratkienė. Šiose pareigose ji keičia iki šiol komitete dirbusį Luką Bendoraitį.

Verslo administravimo ir vadybos bakalauro laipsnį Vytauto Didžiojo universitete įgijusi A. Ratkienė yra sukaupusi daugiau kaip 20-ies metų patirtį audito, finansų valdymo ir apskaitos srityse. Savo karjerą A. Ratkienė pradėjo audito ir konsultacijų bendrovėje „PricewaterhouseCoopers“, vėliau dirbo komunikacijos technologijų bendrovėje „Huawei Technologies“. 2017 m. A. Ratkienė pradėjo karjerą „Maxima grupėje“. Naujoji „Akropolis Group“ Audito komiteto narė yra tarptautinės „Licencijuotų ir atestuotų apskaitininkų asociacijos“ (ACCA) narė.

2021 m. rugpjūtį įsteigtame „Akropolis Group“ Audito komitete dirba trys nariai, kurie turi didelę patirtį stambių bendrovių finansų ir valdymo praktikų diegimo srityje: Šarūnas Radavičius (komiteto pirmininkas), komiteto narės - Eglė Čiužaitė ir naujai paskirta Asta Ratkienė.

Audito komitetas įsteigtas siekiant vykdyti efektyvų ir patikimą „Akropolis Group“ finansinių ataskaitų audito procesą, išorinio auditoriaus nepriklausomumo peržiūrą ir stebėseną, teikti rekomendacijas veiklos kokybės ir finansų kontrolės srityse.


Daugiau informacijos:

Dominykas Mertinas
Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas
AKROPOLIS GROUP, UAB
+370 64027001
dominykas.mertinas@akropolis.lt




Tags