Kutsu Marimekon pääomamarkkinapäivään 2022


Marimekko Oyj, Lehdistötiedote 17.6.2022 klo 11.00

Kutsu Marimekon pääomamarkkinapäivään 2022

Marimekolla on ilo kutsua sijoittajat, analyytikot ja talousmedia yhtiön ensimmäiseen pääomamarkkinapäivään keskiviikkona 14.9.2022 klo 13.00 - 16.30.

Tilaisuudessa Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko ja yhtiön muu johto kertovat tarkemmin yhtiön seuraavan strategiakauden suunnasta ja antavat lisätietoja Marimekon pitkän aikavälin taloudellisten tavoitteiden tarkastelusta.

Tilaisuus pidetään englanniksi. Institutionaaliset sijoittajat, analyytikot ja median edustajat ovat tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen Marimekon pääkonttorilla Helsingissä, koronatilanteen niin salliessa. Pääomamarkkinapäivää voi myös seurata webcast-lähetyksenä.

Institutionaaliset sijoittajat, analyytikot ja median edustajat voivat jo ilmoittautua tilaisuuteen sähköpostitse ir@marimekko.com. Pääomamarkkinapäivän tarkempi ohjelma sekä tiedot webcastiin osallistumisesta julkaistaan Marimekon verkkosivuilla https://company.marimekko.com/fi/sijoittajat/  lähempänä tilaisuutta. Tallenne tilaisuudesta ja siellä pidettyjen esitysten materiaalit ovat saatavilla sivustolla tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoja:
Anna Tuominen, viestintäjohtaja
Puh. 040 584 6944
anna.tuominen@marimekko.com

JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet

Marimekko on suomalainen lifestyle-designyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea omaleimaisista kuvioista ja väreistä. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu korkealuokkaisia vaatteita, laukkuja ja asusteita sekä kodintavaroita sisustustekstiileistä astioihin. Kun Marimekko vuonna 1951 perustettiin, sen ennennäkemättömät painokankaat antoivat sille vahvan ja ainutlaatuisen identiteetin. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli 152 miljoonaa euroa ja tuotteiden brändimyynti 376 miljoonaa euroa. Marimekko-myymälöitä on noin 150 eri puolilla maailmaa, ja verkkokauppa palvelee asiakkaita 35 maassa. Keskeisiä markkinoita ovat Pohjois-Eurooppa, Aasian-Tyynenmeren alue ja Pohjois-Amerikka. Konsernin palveluksessa on noin 410 henkeä. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.marimekko.com