Evli Vuokratuotto on ostanut Helsingissä sijaitsevan toimistokiinteistön NREP:ltä


EVLI OYJ:N LEHDISTÖTIEDOTE 4.7.2022 KLO 12.30 (EET/EEST)

NREP:n hallinnoima rahasto on myynyt 23.6.2022 toteutetulla kaupalla Helsingissä sijaitsevan toimistokiinteistön Evli-Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimalle Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotolle. Kiinteistö sijaitsee Pitäjänmäellä osoitteessa Valimotie 1. Kohteella on erinomainen ja näkyvä sijainti rakenteilla olevan raitiovaunulinjan Raidejokerin pysäkin välittömässä läheisyydessä lähellä Haagan liikenneympyrää. Kiinteistössä on vuokrattavaa pinta-alaa noin 9 700 m2 ja 161 pysäköintipaikkaa, ja se on vuokrattu usealle toimijalle.

”Kohde täydentää korkeamman tuottoprofiilin omaavana hyvin rahaston nykyistä hieman matalamman tuoton profiilia. NREP oli saanut hyvin kehitettyä kohdetta moderniin suuntaan omistusajallaan. Kohteen kivijalkaan avautuu elokuussa ruokaravintola, tämä yhdessä tulevan raidejokerilinjan kanssa lisää näkemyksemme mukaan kohteen vuokrauspotentiaalia. Jatkamme kohteen kehitystyötä ja olemmekin jo käynnistäneet ensimmäisiä kohteen modernisointiin tähtääviä toimia”, sanoo Evli Vuokratuotto -rahaston salkunhoitaja Heidi Tilli.

Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuoton kasvun tukemiseksi on vuoden kuluessa tehty yksi rekrytointi ja nimitys rahaston salkunhoitoon. Saara Raitaranta, aloitti loppukesästä 2021 nuorempana kiinteistövarainhoitajana. Lisäksi Elina Gröning nimitettiin alkuvuodesta 2022 päävastuulliseksi kiinteistövarainhoitajaksi.

"Meille vuokralaisten tyytyväisyys on erittäin tärkeää ja on hienoa, että vuokralaisten joukko kasvaa entisestään", toteaa Gröning uuden kohteen hankinnasta.


Lisätietoja
:

Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotto

Heidi Tilli, Johtaja, salkunhoitaja, Evli-Rahastoyhtiö Oy, p. +358 40 708 9519, heidi.tilli@evli.com


Evli-Rahastoyhtiö Oy on Evli Oyj:n 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö.
Evli-konsernissa työskentelee noin 250 ammattilaista, ja Evlin hallinnoitavana on noin 15,8 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 3/2022). Evli Oyj:n B-sarjan osakkeet on listattu Helsingin pörssiin.

Evli Oyj

Evlille vauraus merkitsee keinoa edistää hyvää niin yksilön kuin yhteiskunnan tasolla. Autamme yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan vastuullisesti, kokemukseemme, asiantuntemukseemme ja pohjoismaisiin arvoihin nojaten.

Olemme Suomen johtava varainhoitaja*, joka palvelee niin instituutio-, yritys- kuin yksityisasiakkaita. Palveluihimme sisältyvät sijoitusrahastot, varainhoito- ja pääomamarkkinapalvelut, vaihtoehtoiset sijoitustuotteet, yritysanalyysi, kannustinjärjestelmien suunnittelu ja hallinnointi sekä yritysjärjestelypalvelut. Vastuullisuus on osa jokaista sijoituspäätöstämme, ja asiakkaamme arvostavat asiantuntijuuttamme vastuullisuuskysymyksissä. Evli on myös Suomen parhaaksi arvioitu varainhoitaja vastuullisessa sijoittamisessa**.

Kiinteistörahastot ovat osa Evlin vaihtoehtorahastojen tarjontaa, joiden yhteenlaskettu hallinnoitavien varojen osuus on jo yli 1,7 miljardia (3/2022). Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotto on Evli-Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoima rahasto, joka sijoittaa Suomessa sijaitseviin toimitilakiinteistöihin. Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuotto on avoin merkinnöille vuosineljänneksittäin. Vuokratuoton lisäksi Evlillä on kolme suljettua kiinteistörahastoa: asuntoja rakennuttava EAI Residential I ja II Kyt sekä Hoivakiinteistöihin sijoittava Evli Healthcare I Ky. Noin 770 miljoonan euron bruttovarallisuutta kiinteistörahastoissa hoitaa tällä hetkellä yhdeksän hengen salkunhoitotiimi.

*Kantar Prospera External Asset Management Finland 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2021, Kantar Prospera Private Banking 2019, 2020 Finland **SFR Scandinavian Financial Research Institutional Investment Services Finland 2021

Jakelu: keskeiset tiedotusvälineet, www.evli.com