Baltic Horizon korraldab 2022. aasta esimese poolaasta majandustulemuste tutvustamiseks investorite veebiseminari

Tallinn, ESTONIA


Baltic Horizon Fund kutsub osakuomanikke, investoreid, analüütikuid ja teisi huvilisi osalema oma investorite veebiseminaril 16. august 2022.a. kell 13:00 (CET) / 14:00 (EET).

Veebiseminari juhib Baltic Horizon Fund fondijuht Tarmo Karotam. Presentatsioonile järgneb küsimustevoor. Piiratud aja tõttu soovitame osalejatel saata oma küsimused hiljemalt üks päev varem, enne veebiseminari toimumist e-mailile tarmo.karotam@nh-cap.com.

Veebiseminaril osalemiseks palume teil registreerida järgneva lingi kaudu:  https://nasdaq.zoom.us/webinar/register/WN_7AHmrn2TQmWnsi0kplrW2g

Teile saadetakse link ning juhised veebiseminariga liitumiseks. Kui osalete veebiseminaril esimest korda, palutakse teil alla laadida vajalik rakendus, mis võtab vaid mõned sekundid. Juhul kui rakenduse allalaadimine ei õnnestu, avaneb automaatselt veebibrauser, mille kaudu on võimalik veebiseminari kuulata. Registreerimine lõpeb 16. august kell 12:00 (CET) / 13:00 (EET).

Osalejatele saadetakse tund enne veebiseminari algust meeldetuletuseks e-mail. Veebiseminar salvestatakse ning on kõigile kättesaadav meie veebilehelt www.baltichorizon.com ja Nasdaq Baltic Youtube’i kontolt.

Lisainformatsiooni saamiseks palume kontakteeruda:
Tarmo Karotam
e-mail: tarmo.karotam@nh-cap.com

Avaldamine: GlobeNewswire, Nasdaq Tallinn, Nasdaq Stockholm, www.baltichorizon.com