Vilneles Skverai korteriarendusprojekti kolmanda etapi ehitus (Vilnius, Leedu)


AS Merko Ehitus kontserni kuuluv UAB Merko Būstas on alustanud Vilniuse vanalinna lähedal asuva Vilneles Skverai korteriarendusprojekti (merko.lt/vilnelesskverai/) kolmanda etapi ehitust. Uus etapp hõlmab kaheksat kortermaja 303 korteriga, mille valmimine on plaanitud 2024. aasta neljandasse kvartalisse.

Kuue- ja seitsmekorruselised A+ energiaklassiga kortermajad asuvad aadressil Manufakturu 7. Kõigil korteritel on avar rõdu või terrass ning need on varustatud soojustagastusega sundventilatsioonisüsteemiga, mis tagab korterites värske õhu ja ühtlase õhujaotuse. Parkimiskohad, panipaigad ja elektriautode laadimiskohad asuvad maa-aluses garaažis. Ühe- kuni neljatoaliste korterite suurused jäävad vahemikku 26–100 ruutmeetrit ja ruutmeetrihinnad algavad 2890 eurost.

Vilneles Skverai arendusprojekt hõlmab kokku 26 uut kortermaja enam kui tuhande korteriga. Hooned koonduvad ümber ühise hoovi, kus on hubased haljasalad, laste mänguväljakud ja puhkealad. Uues elukvartalis on ka äripinnad, kus erinevad ärid pakuvad kohalikele elanikele vajalikke teenuseid.

Esimene etapp kuue hoone ja 238 korteriga on valminud ning pea kõik korterid müüdud. Teine etapp kuue hoonega valmib lõplikult 2023. aasta teises kvartalis ning 209 korterist on 70% juba ostja leidnud.

Lisainfo: UAB Merko Būstas, juhatuse esimees Saulius Putrimas, telefon +370 5210 5330.

Urmas Somelar
Finantsüksuse juht
AS Merko Ehitus
Telefon: +372 650 1250
E-post: urmas.somelar@merko.ee

AS Merko Ehitus (group.merko.ee) kontserni ettevõtted arendavad kinnisvara ning ehitavad hooneid ja infrastruktuuri. Loome paremat elukeskkonda ja ehitame tulevikku. Tegutseme Eestis, Lätis, Leedus ja Norras. 2021. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 670 inimesele ning ettevõtte 2021. aasta müügitulu oli 339 miljonit eurot.

Manused


Vilneles skverai_birdeye Vilneles skverai_courtyard